Brevkasselæsning for A

Kære Anja

Hvornår finder ham jeg bor med (min x-kæreste) sin egen bolig og flytter ud af mit hjem, så han og jeg selv kan komme videre i vores liv?

-A

Kære A

Der er en følelse af at noget er konstrueret A. Det er som om du ikke er ærlig overfor hvordan du rent faktisk har det med, at din eks-kæreste bor i dit hjem. Det føles som om, du ikke melder helt klart ud hvordan det egentligt er i dig. Det er som om, at du lader som om at det er okay, for du vil gerne være en person hvor det er okay at eks-kæresten bliver boende, men det er som om at det overhovedet ikke er okay.

Så det er altså som om at du har lavet en konstruktion, hvor du tænker, at her skal du kunne passe ind. Du skal kunne passe ind i den her situation, som går ud på at du bor med en person, som du i virkeligheden ikke har lyst til at bo med, men fordi du gerne vil give dig ud for at være sød og mild, så lader du det ske.

Så du skal være helt helt ærlig overfor dig selv A. For det her, det stikker faktisk dybere i dig, end bare den her situation du nu er i, med din eks-kæreste. Hvem er du egentligt? Giver du dig selv tilladelse til at være et rigtig levende, træls, urimeligt, følsomt, skælvende menneske? Eller kommer du til at holde dig selv fast i et billede, som måske ser smukt ud på overfladen, men som i virkeligheden aldrig når ned og får fat der hvor det er lidt grimt og gør lidt ondt?

Har du meldt helt klart ud til din eks-kæreste, at du gerne vil have at han finder noget andet at bo i LIGE NU? Han virker ikke som om han har travlt. Og hvis du ikke har meldt det helt klart ud, at han ikke kan bo hos dig mere, hvad er din gevinst så rent faktisk ved at han bliver boende? Mærk efter hvad den er. Får du så lov til at fremstå lidt helgen-agtig? Fordi du kan være så stor i din person, at du lader ham blive boende, til han finder noget andet?

For selvfølgelig kan han finde noget andet. Han må have venner og familie der har sofaer han kan sove på. Hans ting kan opmagasineres. Der er altid masser af løsninger. Med mindre at han faktisk har det godt nok hvor han er, og føler at han har tid nok til at finde den perfekte boform at flytte i. Har du meldt klart ud, at den tid har han ikke?

Det er som om du lader en grænse overskride i dig og fordi du ligesom har lavet den her konstruktion i dig selv, af at du skal være så sød, så bliver du forvirret og får ikke sagt rigtig fra. For en del af dig tænker at det her skal du kunne være i, det forventes af dig, du vil tage dig godt ud, altså virke mild og blid, hvis du kan være i det her. En anden del af dig har lyst til at råbe: Røv! Og smide din eks-kæreste ud med storskrald.

Det bliver meget sort/hvidt sat op her A, jeg håber du er med på at sådan er tingene ikke helt i virkeligheden. Men hvis jeg skal til at fortælle om alle nuancerne i det, så bliver det her meget langt.

Så A. Der er altså en lyst i dig til at sætte foden ned og sige sådan rigtig fra og som er ligeglad med hvad andre tænker om dig. Om du kommer til at fremstå som en dum og kold kælling. Prøv lige og gå ind og mærk om du ignorerer den lyst i dig selv og dermed kommer til at overskride dine egne grænser for hvad DU egentligt gider at finde dig i.

Jeg kan både se at din eks-kæreste nærmest flytter i weekenden, men jeg kan også se at han bliver hængende et stykke tid endnu. Jeg kan høre ham sige noget med at nu er det også snart jul og det er svært at finde noget at bo i. Du bestemmer A og det er det dine hjælpere gerne vil sige til dig. Mærk hvad der er på spil i dig i det her.

Åh altså en sidste ting. Jeg bliver ved med at se at du tramper rundt i gulvet. Måske er det over din eks-kæreste eller også er det over læsningen her. Men tag den trampen alvorligt. Tramp igennem! Og mærk hvad den drejer sig om den trampen og reagerer så på det.

Nu lukker jeg læsningen og siger tak til dine og mine hjælpere.

Ha det rigtig godt A.

Mange kærlige hilsner

Anja

Feedback fra A:

Kære Anja

Tusind tak for din læsning. Det har virkelig været spændende og lærerigt for mig at få denne læsning, tak for det.
Jeg har vist en del jeg skal have tænkt over og have bearbejdet. Du stiller eksempelvis mange spørgsmål som jeg faktisk har svært ved at svare på, hvilket er underligt for den eneste der kender svaret, er jo selvfølgelig mig selv.
Du rammer utrolig godt, man skulle jo tro du kendte mig – du læser mit personlige inderste væsen, som jeg selv har svært ved både at mærke og lytte til, det er meget imponerende Anja.
Det er ikke bevidst, at jeg tramper og det er bestemt ikke over læsningen, men den skal da udnyttes, jeg må vist hellere øve mig i at få trampet (bedre) igennem :-)

Jeg er så glad for dit svar på selve spørgsmålet, det kunne ha været dejligt og hjælpsomt med mere information omkring hans udflytning.

Kære Anja, igen tusind tak for din utrolig indsats, for din ærlighed og for dit flotte arbejde, det er højt værdsat!
A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.