Brevkassen uge 51

Kære Anja,
Som jeg ser mig selv; livsglad, positiv, elsker de små værdier. Elsker at bidrage til omverden og gøre andre mennesker glade. Føler jeg har en partner der trækker mig ned og i modsat retning. Taler ned til mig. Nedgør mig. Ser mig med negative øjne. Hvilken vej skal jeg gå – hvad gør jeg. Jeg vil leve, ikke kvæles.

Knus S.

Kære S.

Jeg tror godt du ved hvad du skal gøre. Du føles godt nok meget træt. Præcis som du skriver, med at du ikke vil kvæles, så føles det helt bogstaveligt som om du har svært ved at få luft, som om du ikke kan trække livet og luften rigtigt ind i dig.

Du sidder alene på en sten, da jeg kommer ind til dig i rummet hvor læsningen foregår. Du ser så trist ud. Du trives virkelig ikke lige nu. Du er faktisk lænket til den sten hvor du sidder. Det er en stor grå tung sten og både dine hænder og fødder er lænket til den, med store metal lænker.

Du tror du fortjener at sidde der, du tror at du fortjener at være i det liv du er i. Jeg får af vide at du er forgiftet. Dine tanker om dig selv er blevet forgiftet af din partners livssyn. Men du er nødt til at gøre dig det bevidst, at vi kun kan blive forgiftede af andres syn på os, hvis vi lader det ske. Det vil sige at vi ikke kun kan pege udad, vi er nødt til at se på hvad det er i os, som gør at vi tillader at andre fx taler grimt til os.

Som du selv skriver, så er du så meget mere end det billede din partner giver af dig. Det er meget nemt at sige at det han peger på i dig, det handler om ting i ham, men sådan er det ikke kun. For det han peger på, det indeholder du også. Det er du nødt til at tage ansvar for. Du skal ikke bruge det til at hakke dig selv yderligere ned med, men brug det som en styrke S, for det ser jeg at du sagtens kan. Jeg føler en tydelig desperation i dig og jeg får helt tårer i øjnene. Det er i virkeligheden så simpelt. Elsker I hinanden? Elsker du ham? Kærlighed handler om at man lader hinanden vokse, uden frygt for at man så vokser fra hinanden. Din partner holder dig rigtig meget nede af frygt for at du vokser fra ham, men spørgsmålet er om du ikke også gør det samme i forhold til ham. Ville du kunne håndtere hvis han forandrede sig? Hvad er det i den måde han er overfor dig på, som i virkeligheden et sted i dig, gør dig tryg? Tryg på den måde at det er et mønster du kan genkende, det som gør os trygge, behøver ikke altid være det mest positive. Det kommer an på hvad vi har lært som børn, hvordan vores barndomshjem var.

Du vil meget gerne ud af de her lænker S. Du viser dem til mig, rækker dem ud mod mig og græder. Det er ikke kun lænker der kommer af det forhold du har med din partner, det er lænker der er dybt inde i dig selv og det er også derfor du finder dig i det her forhold. Fordi du tror at det er det du har fortjent. Puha, jeg kan mærke din desperation dybt inde i mit bryst og jeg får lyst til at hakke de lænker overfor dig med det samme. Men jeg må ikke blande mig i læsningen på den måde, selvom alle mine instinkter siger at jeg vil gøre alt for at befri dig. For der er en læring til dig, i at sidde der.

Og den skal du have, den læring, uanset hvor hårdt det er for dig at sidde der og hvor hårdt det faktisk er for mig at se det her billede af dig.

Der er det her med at du tror du har fortjent at sidde i det her forhold. Det er som om du også føler dig som et offer i det og selvom det ikke er rart, så bliver den side af dig altså næret af det. Det skal du altså ændre på S. Det er meget vigtigt at du gør det. Du skal blive bevidst om hvilken del af dig det er, som også ”nyder” at det er synd for dig. Det kan lyde meget hårdt, for jeg er udmærket godt klar over at det ikke virker for dig som om der er noget nydelse i den her situation for dig. Men noget i dig trives ved ikke at tage styringen over dit liv og gå din vej fra det som du føler kvæler dig.

Så for pokker, nu bliver du virkelig rasende på mig læsningen. Det er rigtig godt! Du græder af raseri og frustration, det koger helt i dig. Det er lige præcis den kraft du skal ind og have fat i S. For der er masser af kraft i dig! Alt det opsparede raseri, al den afmagt, al den forurettelse over at blive behandlet sådan, den skal du tage kontakt med. Det er en ren energi, en ren kraft og den kommer fra dit hara-chakra. Det chakra handler blandt andet om at sætte tydelige grænser for sig selv og det trænger du i den grad til at tage kontakt til. Det handler ikke kun om at sætte grænser for dem udenfor os, men også for sig selv, for du tillader også selv at blive behandlet sådan her.

Nu bliver du endnu mere vred i læsningen. Du siger at nu er det nok. Du vil ikke finde dig i det her og med det, så mener du faktisk at du ikke vil høre hvad jeg siger. Og det er sjovt S, for nu tager du lænkerne af, så let som ingenting. Du trækker dem bare ud over dine hænder og fødder og rejser dig fra stenen. Så du har altså også lænket dig selv. Du ved godt at du bare kan gå, men hvad er det i dig som bliver? Du har på ingen måde fortjent et liv hvor det føles som om du er ved at blive kvalt. Det har du ikke. Du har masser af tid tilbage her, den tid kan du bruge på ting der får dig til at grine, som jeg ser du har let ved, i stedet for at blive et sted, hvor du græder indeni.

Der er en fantastisk styrke i dig. Den skal du bruge til at bevæge dig med og ikke til at holde dig selv fast i noget hvor du ikke trives. Du skylder ingen noget. Du skylder kun dig selv at være glad. Det er kun dig selv du skal stå til regnskab for. Praktiske ting løser sig, og hvis de ikke gør, så er de nemme at glemme når du ligger i en hængekøje og drikker drinks af en kokosnød på en sydhavsø. Der er så meget liv der venter på dig. Det er ikke så svært. Er du glad i det forhold du er i nu? Ja eller nej? Ryk på det svar du får, hvis det er et nej, så vil du om kort tid blive forundret når du ser tilbage på det liv du valgte, det liv som du er i nu. Du vil slet ikke kunne genkende dig selv og alt den energi og glæde du har gået og lagt låg på, den vil blusse op, på måder du slet ikke havde forventet.

Nu er du glad i læsningen. Du står ved siden af stenen og ser på lænkerne og trækker på skuldrene, som om det er lige meget nu. Hvis du vælger et andet liv end det du er i nu, så vil du altså komme virkelig hurtigt videre, for der er så meget opsparet livskraft i dig som gerne vil frem i lyset.

Jeg afslutter læsningen nu S. Jeg ønsker dig alt alt det bedste fremover.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 51: “Kære Anja.
Tak for din læsning og tak til mine og dine hjælpere.
Den rammer mig, gør mig glad og samtidig lidt trist. Du kalder det forgiftet og jeg har følt mig destruktiv og ja, jeg har tilladt det. Godt og sundt for mig, at få et vink om, at jeg går på den forkerte vej.
Og korrekt jeg føler mig nok ikke fortjent til et godt liv. Jeg er aldrig blevet elsket betingelsesløst i min barndom, jeg skulle gøre mig fortjent hertil. Jeg fik kun lidt opmærksomhed, hvis jeg var rigtig, rigtig trist ellers ikke. Jeg har tit tænkt på, om min barndom har påvirket mig mere end jeg ville acceptere.
Jeg har forsøgt, at være en anderledes forældre for mine børn og håber og tror, de er bedre til, både at give og tage mod kærlighed. Jeg ved ikke, hvor min vej fører mig hen, men efter din læsning, har jeg besluttet at gå den ”lyse” vej, med mit smil og min livsglæde, som ligger i mit hjerte, hvad det så end fører med sig.
De bedste tanker og tak til dig. -S.”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.