Brevkassen uge 47

Hej Anja.

Jeg har været gift i mange år, og jeg har en omfattende hobby sammen med min mand, og en anden mand. Jeg har brug for at få klarhed over, hvilke følelser der er mellem mig og den anden mand, og hvordan jeg skal forholde mig til ham. Den anden mand og jeg har haft en del konflikter i forbindelse med vores hobby, og vi har begge været meget følelsesmæssigt påvirket af det – ulykkelige – og i den forbindelse har vi fortalt hinanden, at vi elsker hinanden, og ikke mere. Han har også været gift i mange år. Jeg har forsøgt at bryde forbindelsen til ham, men han bliver dybt ulykkelig over min beslutning, og det gør jeg også selv. Vi har besluttet at fortsætte vores hobby sammen. Hvad handler det her om mon? – S.

Kære S.

Da jeg kommer ind i rummet til dig, da sidder du på en høj trone, med mange trin op til dig af sten. Det minder om noget fra det gamle Egypten. Ved din højre side, sidder en meget stor sort panter. Du sidder som regent, som dronning, og du har et fast, men roligt udtryk i ansigtet. Du smiler ikke, men er heller ikke decideret uvenlig. Der er mange der beundrer dig, ser op til dig, du er dronning i din egen verden. Der er en skarphed over dig, som en dronning har for sine undersåtter. Du er rigtig god til at gå efter det du vil og du har rigtig meget handlekraft og power i dig.

Min venstre hånd begyndte at gøre ondt, med det samme jeg startede med at kalde dine og mine åndelige hjælpere ind. Det kan måske betyde at du ikke er så god til at udtrykke dine inderste følelser, dem der også er blide og bløde og meget feminine. Som om den helt blide feminine kraft, den har du lidt svært ved at give til udtryk.

Og panteren sidder som sagt ved din højre hånd. Den handlekraftige og maskuline side af dig, i den side er der masser af kraft, men ved din venstre side der føles du ligesom ”nøgen” eller uden særlig meget power.

Jeg ser de to mænd knæle for dig på trappen. I den ene mand er der en let energi og i den anden er der mere tyngde. Det føles som om at det er manden med den lette energi du er sammen med og manden med den tunge energi, er ham du har en relation med igennem jeres fælles hobby. Det føles som om at den lette energi i din mand, hænger sammen med at han er god til at være i sin feminine energi. Og som om den anden mand er god til at være meget i sin maskuline energi. Det føles som om det er rigtigt af dig, at du vil, eller har forsøgt, at afbryde forbindelsen til manden med den tunge energi. Det føles som om at det der er sket, er at du har søgt endnu mere styrke til din egen maskuline side via den mand. Og det der nok ville være godt for dig, det er at styrke kontakten til din følelsesmæssige side, den venstre, den feminine, den side af dig som din egen mand, på en eller anden måde repræsenterer.

Du kan godt lide at begge mænd knæler for dig. Det løfter dig ligesom, energien fra dem skaber en form for elektrisk felt som du bliver næret af, men jeg er nok nødt til at sige, at det ikke er den feminine side der bliver næret, det er ikke din sjæl, det er mere dit ego.

Nu griner du til mig i læsningen, det er en hjertelig latter, du har en rigtig dejlig evne til ikke at tage tingene så tungt, det er et af de virkelig positive aspekter af den maskuline energi. Du går ikke og spekulerer så meget, som kan være den mere negative side af den feminine energi. Du vil hellere handle dig ud af tingene og gider ikke så meget kvinde-fnidder.

Prøv at tænke over hvordan femininitet er for dig. Om det er seksualitet, magt og den her dronninge-energi, eller om det er evnen til at være blid, blød, eftergivende og modtagende. Hvis du kan mærke i dig selv, at det stritter lidt på dig, når du tænker på det meget feminine, prøv fx at forestille dig en næsten æterisk kvinde, med lange lyse gevandter, langt lyst hår, et blidt udtryk i øjnene og et lille genert smil, hvis du kan mærke at du synes at det billede af en kvinde er uinteressant, så mærk hvorfor. Det er ikke fordi det er det korrekte kvindebillede, men det er et karikeret billede, som også skal være en del af kvinden, ligesom den handlekraftige dronning også skal være det. Lige nu mærkes det mest som om du er i dronninge-energien og det tror jeg er grunden til at du er så tiltrukket af den anden mand. Fordi du har det lidt svært med den feminine (lyse, lette, blide) side i dig selv, og den repræsenterer din egen mand på en eller anden måde.

Det føles som om I sagtens kan blive ved med at have en hobby sammen, alle tre, men jeg tror du skal overveje om din egen mand ved hvad der foregår mellem dig og den anden. For det mærkes som om din mand er meget sensitiv, så bevidst eller ubevidst har han nok fornemmet en energi imellem jer. Det kan måske forklare hvis han er lidt træls. Og med træls mener jeg, hvis han reagerer lidt mystisk overfor dig, hvis han enten prøver at trække sig lidt eller måske modsat, bliver lidt for besættende overfor dig, så tror jeg det hænger sammen med at han kan mærke at der foregår noget, men ikke helt kan sætte fingeren på det og det gør ham usikker.

Vær ærlig overfor dig selv, og mærk hvad det er du får ud af relationen med den anden mand. For jeg tror måske, at hvis han virkelig føles som om han var manden i dit liv, så ville du ikke tøve med at smide alt for ham. Incl din egen mand, jeres fælles hobby og hvad det ellers måtte have af konsekvenser. Du mærkes så passioneret og lidenskabelig, at hvis du virkelig langt ind i din sjæl vidste, at han var den rigtige mand for dig, så ville du tilsidesætte alt det praktiske og gå efter dit hjerte. Så du kan måske mærke hvad det er i dig, som har gjort at du ikke gør det. Og hvad er det for energier i din mand, som gør at du alligevel bliver hos ham. Bliv bevidst om hans kvaliteter, se på hvilke du er vild med og hvorfor og hvilke du ikke er så pjattet med og hvorfor. Hvad fortæller det om dig og hvad fortæller det dig måske i virkeligheden også om din relation med den anden mand? Måske kan du selv på den måde kaste noget lys på hvorfor det er så svært for dig at slippe den anden mand. Hvad det er han giver dig, som du søger. Hvorfor du søger det? Hvordan du kan arbejde med det i dig selv og bruge det til at udvikle dig med.

Nu afslutter jeg læsningen. Jeg håber du har fået noget med som du kan bruge til noget og jeg vil meget gerne høre fra dig hvad du tænker om de informationer der er kommet. Jeg er lige nødt til at sige her til sidst, at jeg ikke håber du synes at billedet af dig, igennem den her læsning er for unuanceret, jeg kan desværre ikke gå mere i dybden når det er en brevkasse-læsning. Men du er jo en virkelig dejlig kvinde og jeg kan rigtig godt forstå at du har mange tilbedere, for dit hjerte er også virkelig stort og du er faktisk i virkelig god kontakt med det. Du er tiltrækkende på virkelig mange planer. Nå nu er jeg nødt til at stoppe, skriv endelig S, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til de informationer der er kommet.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 47: “Kære Anja
Tusind mange tak for din læsning
Hold da helt op, hvor det var præcist og ramte SÅ meget plet på alle måder.
Det er lige præcis sådan jeg opfatter mig selv, – på godt og ondt…..
Det er som om jeg bliver næret af den beundring og “magt” jeg har over de to mænd i mit liv – og egentlig, med min fornuft, vil jeg det ikke. Men det har altid været sådan for mig så længe jeg kan huske.
Jeg har ikke ret god kontakt til min feminine side – det er virkelig som du skriver. Kh S.”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.

INSTAGRAM