Brevkassen uge 45

Kære Anja

Jeg er en årgang 33 som har rejst meget, som pensionist til Sydamerika – Østen o.s.v. som backpakker – de sidste 3 – 4 år har jeg fået hjerteproblemer, men vil stadig gerne rejse, jeg har en drøm om Edinburgh Tattoo, dog ikke med rygsæk !! er det muligt ??
– B.

Kære B.

Det er lidt en svær læsning for mig at starte. Hver gang jeg får en information om dig, så får jeg også af vide: Det ved hun godt. Så jeg har lidt en fornemmelse af ikke rigtig at kunne bringe dig noget nyt og derfor føles det lidt underligt at skrive det. Nå men det her er det der lige umiddelbart kom:

Du er meget stærk. At du har fået problemer med hjertet er faktisk fordi det bløder en lille smule for hele verden. Der er en kæmpe omsorg i dig, så meget kærlighed til livet og de mennesker du har mødt på din vej og mennesker i det hele taget. Du ”fylder” meget, forstået på den måde, at du ikke gemmer dig i et hjørne. Du kender dit eget værd og ser ikke nogen grund til at lægge en dæmper på den viden. Det er meget positivt ment, det har hverken noget med ego eller andet at gøre.

Du har givet rigtig mange en gave ved at rejse så meget. Måske skulle man tro at det kun var dig som drog nytte af det, men faktisk så har du spredt så meget glæde rundt omkring i verden, at din egen personlige glæde over at rejse kun er en lille del af det. Det du har spredt af dig rundt omkring er uvurderligt og er altså faktisk meget mere værdifuldt, end det du selv har fået ud af dine rejser. Det håber jeg giver mening for dig.

Når jeg mærker dig, så overrasker det mig faktisk at du har hjerteproblemer. For du mærkes virkelig stærk, også i din krop. Hele din energi er vibrerende og kraftfuld. Jeg spørger lige ind til dit hjerte.

Dine hjerteproblemer skyldes også, at du har nogen du skal have tilgivet. Der er nogen du har svært ved at slippe, de har skuffet dig på en måde, som du har svært ved at forstå og komme over. Men det er virkelig vigtigt at du arbejder med det. Du kan begynde at meditere, hvis du ikke allerede gør det. Og trække farven grøn ind på en vejrtrækning og lade den gå ned og fylde dit hjerte og hjertechakra ud. Træk vejret stille og roligt. Forestil dig at hele din brystkasse bliver lysende grøn. På en udånding puster du alt det ud du gerne vil slippe. Du kan se det som farven sort eller grå hvis du vil. Bliv ved med at trække farven grøn ind til du føler at der ikke længere kommer en mørk farve ud på din udånding. Du kan gøre det når som helst, når du lige har 2 minutter til at sidde, i en kø i supermarkedet og du kan sætte dig ned i længere tid, 15 min fx og lave den her øvelse.

Der er virkelig knald på farverne omkring dig i læsningen og ud fra det foto du har sendt mig, kan jeg også se at du er rigtig god til at bruge farver på en konstruktiv og healende måde. Måske er det ikke bevidst, uanset er det en gave du har med dig, og som du kan bruge til at arbejde med at heale dit hjerte med og til at slippe det der har gjort dig ondt.

Når jeg stiller spørgsmålet, om du kan rejse til Edinburgh Tattoo, så får jeg et klart: JA. Men det er naturligvis virkelig vigtigt at du selv mærker efter, selvom du godt ved at det ikke er et ansvar jeg kan tage, så må jeg lige skrive det alligevel.

Du ved som sagt godt at du er virkelig stærk og derfor har du også kastet dig ud i eventyr på en meget modig og kraftfuld måde. Din styrke er jo fantastisk, men dit hjerte minder dig nu om at du også skal passe lidt på dig selv. Ikke fordi du er svag fysisk, men fordi der er noget i din styrke, der gør at du også kan komme til at overhøre dig selv lidt. Du har været så vant til at tappe ind i din styrke, fordi den har været så konstant i dig, at du også lidt har glemt at trække dig tilbage og passe på dig selv. Det minder dit hjerte dig om nu og det er jo i virkeligheden virkelig fint.

Jeg ser altså ingen hindring for at du kan rejse til Skotland, eller andre steder hen i det hele taget. Du skal bare rejse på en anden måde nu. Med flere pauser, med mere ro. Normalt får jeg ikke noget af vide om kost, men du skal spise meget farverig mad. Rød, grøn, gul mad. Gå efter rå grøntsager, ikke så meget frugt. Men spis masser af rå grøntsager i alle verdens farver. Det vil styrke dit hjerte rigtig meget. Du kan også juice dem, især de helt mørkegrønne og røde, som fx rødbeder og også gurkemeje-rod der er helt gul, ville være godt for dig at juice.

Som jeg skrev tidligere, så kan jeg naturligvis ikke tage ansvaret for dine rejser og dit hjerte, det ved du nu også godt. Jeg er bare lige nødt til at pointere det, for det er altid dig der skal mærke efter i sidste ende.

Nu slutter jeg læsningen B. Mange tak fordi jeg måtte møde dig på denne måde. Der hvor du sidder i læsningen, der er en masse sommerfugle omkring dig. De er lette og blide og meget farvestrålende. Du kan arbejde med den blide og lette energi også, træk den ind i dit hjerte, så vil du få meget nemmere ved at mærke hvad der sker i det, hvornår du skal passe på det og tage det mere med ro.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 45: “Kære Anja. Tusind tak for den flotte læsning, jeg ved naturligvis godt at jeg ikke vil være nervøs for at rejse og du ikke kan tage ansvaret for min sikkerhed, jeg kan sagtens genkende min egen styrke i din beskrivelse, det eneste som jeg ikke har tænkt over er de mennesker som har skuffet mig, det kan jo ikke undgås i et langt liv og jeg har da heller ikke sejlet fejlfri gennem tilværelsen, min måde at takle tillidsbrud på er nok grunden til jeg skal arbejde med tilgivelse, når nogen overskrider mine grænser, går jeg min vej uden at se mig tilbage, jeg er færdig med dem uden en konfrontation, derfor ved jeg godt at der også må følge en tilgivelse, så jeg får noget at arbejde med !!! Dejlig du gjorde mig opmærksom på dette, TAK igen og fortsæt dit gode arbejde. Kærligst B.”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.