Brevkassen uge 43

Kære Anja.

Jeg har efter 25 år i samme firma ikke noget job, de flyttede det til udlandet. Jeg er her i 2014 blevet uddannet zoneterapeut, og først i år 2000 uddannet Reiki healer. Jeg er i gang med uddannelse som fodplejer, færdig til oktober. Jeg vil gerne start op selvstændig, og have klinik. Jeg ønsker pt. et deltids job, da jeg får dagpenge og ikke kan starte op. Derfor et deltidsjob. Så jeg kan komme ud af dagpengesystemet, og begynde på min drøm. Derfor vil jeg gerne spørge om der snart er job til mig, og om det er en idè at starte op med klinik.

Nyt spørgsmål: Der er i mellemtiden sket en del ændringer i mit liv. Jeg har fået job og stoppet min uddannelse som fodplejer. Jobbet er i medicinalbranchen, som jeg også var i før. Vil stadigvæk gerne være lidt selvstændig. Så hvis jeg må omformulerer mig lidt i spørgsmålet. Bliver jeg glad for mit job/er mit valg godt også med at være stoppet som fodplejer?

MVH. B.

Kære B.

Da jeg træder ind i rummet for at møde dig, da træder jeg direkte ind på en strand. Du sidder i sandet med bare tæer og smiler og ser ud på vandet. Havet er roligt og skyller stille op på stranden med små bølger. Det er en dansk strand, sandet er smukt og fint og der er krat og skov bag dig.

Det kan godt ske at du kommer til at opleve en splittelse i forhold til dit nye job og med den viden og bagage du har med dig fra din healer uddannelse, som zoneterapeut og fodplejer. Du er meget social og på den måde trives du rigtig godt med at have kollegaer i dit nye job. Det er dejligt for dig med sikkerheden i forhold til økonomien og den føler jeg at du vil gå langt for. Det er naturligvis ikke tilfældigt at du har valgt at arbejde med fødderne, du har intuitivt valgt et fag hvor du kan give andre mere jordforbindelse, ved at styrke deres kontakt med deres fødder og dermed også deres kontakt til jorden. Det er en jordforbindelse du selv har godt af at mærke og det føles også som om du bliver mere jordbunden selv, af at have fysisk kontakt med andre. Derfor ser det også helt rigtig ud at du har taget zoneterapi uddannelsen og fodplejer uddannelsen, som overbygning ovenpå reiki, fordi du ligesom skal have mere ”fat” i folk, for at føle at du når igennem til dem.

Du styrker også din jordforbindelse ved at have et fast job og en stabil økonomi, som du har valgt for dig selv nu. Det er som om at livet som selvstændig, godt kan blive for usikkert for dig, til at du rigtig kan trives i det. Det der ville passe dig rigtig godt, var hvis du kunne springe ind i et job hvor du kunne bruge dine færdigheder fra dine mere alternative uddannelser, og være en del af et team. Hvor du altså også kunne have kollegaer og samtidig ikke stod med hele ansvaret selv.

Mange kombinerer jo flere jobs og får på den måde noget fra flere verdener. Måske kan du på længere sigt lede efter et deltidsjob i zoneterapeut/fodplejer branchen, og gå ned i tid i dit arbejde for medicinalbranchen.

Du har et stort hjerte og er meget omsorgsfuld, så det at du har valgt at dele ud af dig selv via fodplejer-faget, zoneterapi og reiki healer, det føles helt naturligt og rigtigt. Du skal ikke være blind for at du i dit job i medicinalbranchen, kan få opfyldt samme side i dig. Man kan heale på mange måder og et lyttende øre og venlige ord, kan også gøre en stor forskel for andre. Det ser ud som om du har nemt ved at blive utrolig vellidt af andre, så dine nye kollegaer vil sætte stor pris på den måde du er der for dem på, ved bare at være dit venlige og åbne selv.

Du dømmer ikke rigtig nogen mennesker. Det føles virkelig fint i dig B. Der er sådan en fin tillid i dig til andre og selvom du måske nogle gange har følt at du har været for naiv, så er du alligevel kommet frem til i dig selv, at det er okay. Du tilgiver virkelig nemt og det er så smukt et træk at have med sig. Du er elsket af mange og det ved du, ikke på en ego-måde, men på en måde der giver dig endnu mere tillid til at du kan åbne dig for dem der har brug for det.

Jeg kan ikke mærke om det er en fejl at du er stoppet med din uddannelse som fodplejer. Men det hænger også sammen med at du kan trives rigtig mange steder. Du har helt sikkert nogle gode hænder. De føles stærke og kærlige. De kan både tage fat og være blide på samme tid. Hvis du nu kommer til at opleve at du savner dit fag som fodplejer, så vil du altid kunne vende tilbage igen. For dine evner sidder ikke kun i det faglige du har lært, men også i at dine hænder er varme, omsorgsfulde og healende i sig selv. Det kan ingen tage fra dig, heller ikke tid væk fra fodplejer-faget.

Det der har været godt ved at du stoppede med det arbejde du var i, i 25 år, er at du fik lov til at svæve lidt frit. Og fandt ud af at det skete der ikke noget ved. At du godt kunne bevare jordforbindelsen, selvom du havde mistet dit fundament i form af dit job. Og måske var det også en del af det du skulle B, ud og mærke at du ikke forsvinder ud i dit luftelement, selvom du ikke har et job og den sikkerhed der følger med det. Men at du godt kan skabe ro og jord i dit liv selv, ved at fortsætte med at tage uddannelser og bruge dig selv på andre måder.

Jeg får en meget klar besked om at i dit nye job, der skal du være opmærksom på negative mennesker. Hvis du kommer til at have kontakt med nogen der dræner dig, og som gør det vedholdende, ikke fordi de er onde mennesker, men fordi de ikke selv har noget overskud og derfor tapper ind i andres, så kan det være du skal bevæge dig væk fra det job igen. Men det er ikke sikkert at det er sådan, det er mere en reminder til dig om at du skal passe på din meget fine healende energi, som rigtig mange vil være tiltrukket af og altså, hvis du kommer i daglig kontakt med nogen hvor du tydeligt kan mærke at de ikke nærer dig, men suger kraften ud af dig, så kan du lede efter et andet sted at være. Du skal ikke bruge energi på at prøve at være så sød overfor dem, at de holder op med at være negative, for det er ikke et hul andre kan fylde op, det skal komme indefra dem selv. Det er ikke sikkert at det bliver sådan, men det er altså noget jeg får meget tydeligt af vide at du skal være opmærksom på. Måske er det også bare en information til dig om andre i dit liv, andre steder end på dit arbejde.

Nu stopper jeg læsningen B, på stranden er du nu gået ud for at bade. Du slapper af og hygger dig og har altså sådan en smuk tryghed i dig selv og til at tingene nok skal gå, så selv her i læsningen hygger du dig også bare og lader mig skrive det her ned, mens du er i vandet og på stranden.

Mange tak for mødet med dig B, det har været en rigtig fin oplevelse for mig.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 43: “Kære Anja.
Tusind tak for at du har brugt tid på at se lidt på mig.
Alt i alt er det som jeg er og tænker. Og ang. negative mennesker der er tiltrukket af mig er det rigtig at jeg let “ryger med på vognen“ er bevidst om det. Alt du skrev med jordforbindelse tryghed osv. er fuldstændig rigtigt.
Jeg takker endnu engang for at du har brugt tid på at se lidt på mig. -B”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.