Brevkassen uge 39

Hej Anja.

Jeg er på et stadie i mit liv, hvor alting bare er gået i stå. Der er ligesom ikke noget der flytter sig. Har på fornemmelsen, at tingene nok skal ske, men er bare ved at blive lidt utålmodig. Jobmæssigt er jeg klar til at komme videre, hvornår kan jeg forvente forandringer her? Jeg har igennem de sidste 4 1/2 år været meget forelsket, i den man som jeg er helt overbevist om, skal være manden i mit liv…. Hvordan kommer det til at gå? Jeg ser frem til dit svar.

MVH G.

Kære G.

Jeg går ind i rummet og møder dig. Der er en meget fin blidhed over dig, men helt sikkert også noget meget bestemt. Du er meget følsom og din følsomhed kan give sig til udtryk i en usikkerhed i dig, fordi du ikke er så vild med/ vant til at anerkende den. Derfor kan du også nogle gange komme til at virke mere bestemt end du måske er. Jeg får ingen informationer om hvilken type job du er i nu, men jeg fik af vide at du skal søge opad. Du skal søge en lederstilling og hvis det er det du allerede har, så søg en anden, hvor du bliver brugt på en anden måde. For du har jo et virkelig godt hoved og er rigtig god til at se nøgternt på tingene.

Når jeg ser dig i rummet, så er det som om du står og synker lidt ned i jorden. Der er en følelse af stagnation og en følelse af ikke kun at stå stille, men faktisk synke lidt efter lidt. Jeg kan godt forstå hvis det føles i dig som om tingene er gået lidt i stå, sådan ser det også ud for mig. Jeg prøver lige at spørge til hvad du kan gøre for at komme videre.

Det er dig selv som skal trække dig op af det du står i nu. Jeg ser at der er et træ der læner sig ind over dig og du tager fat i dets grene og trækker dig op ved hjælp af dine arme. Det kan godt ske at der er nogen der kommer og tilbyder dig at du kan trække dig op ved hjælp af dem, men det er kraften i dig der skal sørge for at det kommer til at ske.

For at skabe forandringer et sted i dit liv, så start et andet sted. Begynd at gøre noget du ikke plejer. Deltag i ting der gør dig lidt utilpas, der kræver at du er modig og begynder at se dig selv i et andet lys. Ved at trække ny energi ind i dit liv et sted, så vil du rykke dig i din energi omkring dit arbejde og tiltrække forandringer i form af et nyt job der. I morges hørte jeg ordene som Albert Einstein sagde: “Vanvid er at gøre den samme ting igen og igen og forvente anderledes resultater”. Det er helt sikkert også en sætning til mig selv, men jeg kom i tanke om den igen nu, fordi det føles som om du skal skabe nogle forandringer andre steder i dit liv og så vil det give genlyd på alle planer af det du beskæftiger dig med.

Det kan være så lavpraktisk som at tage et aftenkursus i porcelænsmaling, italiensk, akvarel, begynde til dans, hvad som helst du har interesse for. Gerne noget hvor du lidt har opgivet at gøre noget ved det, ud af komfort i egoet. Vær modig og prøv noget forskelligt af. Få et nyt syn på dig selv, det vil ændre din energi omkring hvilket job du kan tiltrække. Det føles som om det kan ske allerede til efteråret, for du er virkelig klar til at rykke dig nu. Men du skal ikke vente og se hvad der sker, du skal aktivt gøre noget og hvis der ikke sker noget til efteråret på job-punktet, så fortsæt bare med at undersøge hvad det er du kan bringe ind i dit liv af nye ting og gør det. Du skal handle og trække dig selv op, så kommer der et nyt job til dig hvor du kan udvikle dig endnu mere.

Gemmer du dig selv lidt? Er dem omkring dig, fx på dit job, godt klar over at du er klar til nye udfordringer? Hvis ikke, så skal du fortælle det. Du skal ikke gå med det selv og håbe at det kommer til at ske af sig selv, vær aktiv i at dele hvordan du har det, på en positiv måde. At du føler du er stagneret og gerne vil rykke dig, du trænger til at bruge dig selv på en ny måde.

Mht den mand du skriver om, så prøv at slippe tanken om at han er manden i dit liv. Det kan godt ske at han indeholder nogle kvaliteter du er forelsket i og søger, men de kvaliteter er han ikke den eneste mand i verden der indeholder. 4 1/2 år er lang tid at være forelsket hvis der ikke sker en udvikling til et forhold. Undersøg i dig selv hvad det er du er så vild med ved ham. Vær ærlig overfor dig selv og se på hvem han er og hvad det er i ham, som gør dig så forelsket i ham. Indeholder han noget du gerne selv vil indeholde? Hvordan kan du komme til at bringe de kvaliteter mere frem i lyset i dig selv? Hvad giver det dig at være i den her situation? Vær ærlig og se helt reelt på hvad det er du får ud af, ikke at have bevægelse i jeres relation. Det kan godt ske at du ikke umiddelbart kan se noget positivt ved at I ikke er sammen, men mærk hvad det er af ”negative” aspekter som nærer dig. Minder det her dig om noget fra din barndom, er der noget du ubevidst søger og skaber ved at være forelsket i den samme mand så længe, uden at der sker nogen udvikling?

Der er mange mænd i verden og også rigtig mange mænd i Danmark. Hvis der ikke er sket noget i løbet af de 4 1/2 år du har været forelsket i ham, så er det måske tiden til at undersøge i dig selv, hvorfor du fortsat er forelsket i ham. Altså hvad giver den forelskelse dig? Får den dig til at flytte fokus fra det du virkelig skal se på? Prøv at forestille dig hvordan dit liv ville være, hvis du kunne flytte alt den energi du bruger på den forelskelse, over på et andet punkt.

Det kan godt gøre ondt at slippe og det er også svært, hvis vi ikke kender grunden til at vi skal gøre det. Hvis du ærligt går ind og undersøger i dig selv hvad det er du får ud af at tingene er som de er nu, for noget i dig bliver næret af det, ellers ville du ikke have været i den situation så længe, så er det så meget nemmere at slippe. Når vi forstår, så bliver bevægelsen uendeligt meget lettere.

Det kan også være at din forståelse af tingene på et dybere plan, kan skabe en ny energi imellem jer, som får tingene til at rykke sig i den retning du ønsker lige nu. Men det er ikke derfor du skal undersøge det her i dig selv, det er så du kan blive fri til at finde en der gengælder din kærlighed, måske viser det sig så alligevel at være ham du vil have nu, men vær åben for at du måske skal slippe ham. Hvis du kender de bagvedliggende grunde til din forelskelse, så kan det også være at du fuldstændig mister interessen i ham. Så hvorfor lige ham? Og så længe? Hvad kan han lære dig om dig? Er der noget i hans person, du gerne vil have som del af din personlighed, eller hvilket mønster passer den her situation til i dig? Hvordan matcher den en gammel del af dig?

Du kan sagtens se på de her ting, når jeg ser dig trække dig op af det du står i nu, ved egen kraft, så er det fordi du er stærk nok. Men det mærkes det også som om du godt ved.

Nu afslutter jeg læsningen og du sidder ved foden af det træ du trak dig op ved. Du sidder roligt og nyder en udsigt der består af bjerge og floder, du smiler og ligner en der bare venter på at rejse sig og begive sig ud i landskabet. Der skal nok ske noget G. Der ligger en masse spændende og venter, du skal bare lige trække dig op af det du er i nu, også begynder en masse ting at ske for dig.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags.

Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 39: “Jeg har læst din læsning flere gange, det er en ordentlig mundfuld.
Den første halvdel omkring jobbet, der tror jeg du har helt ret. Jeg er i dag mellemleder og har job som restaurant chef.
Er flere gange blevet tilbudt job som daglig leder, men det har været, lidt ligesom om, at jeg har tøvet og ventet på noget andet. Måske er tiden kommet til at jeg bare skal sige ” ja tak “.
Den anden halvdel ang manden i mit liv…… Det er straks lidt sværere. Der er sket lidt siden jeg bad dig om en læsning. Vi ses ikke mere. Men har stadig ufattelig svært ved at slippe hinanden. Vi har stadig kontakt, og det er ligesom om at ingen af os har lyst til at slutte helt. Jeg syntes at det er meget svært.
Jeg vil prøve at gøre som du skriver, men der er godt nok svært, at finde svar til alle de spørgsmål du skriver at jeg skal stille mig selv.
Din afslutning får mig til at smile. En dejlig tillidserklæring. Og ja jeg er stærk og skal nok komme op. Måske er det lige i dag jeg skal starte..
Tusind tak.”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.