Brevkassen uge 37

Hej Anja.

Jeg har egentlig to spørgsmål.
Det ene er omkring integration af spirituelle indsigter om mig selv og om verden omkring mig. Indsigterne kommer ofte på tidspunkter jeg er på arbejde eller i bilen. Indsigterne ligger så langt fra min hverdag så det er mig en gåde at kunne bruge dem eller integrere dem i det jeg laver eller er.
Har du nogen gode råd her?

Det andet spørgsmål går på mit erhverv. På grund af mine indsigter skaber jeg ubevidst gnidninger med mit arbejde, idet jeg ikke længere kan se nødvendigheden af at arbejde hårdt og blive stresset. Jeg vil meget gerne bede om nogle ledetråde (gerne specifikke) om hvad jeg med fordel og stor glæde kan kaste mig over – og måske også hvordan.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kh C

Kære C

Jeg starter læsningen med at gå ind i rummet hvor jeg skal møde dig. Du står sammen med en masse træer og du er selv et, du står fast og ubevægelig. Du er en eg. Du er gammel og står med fødderne, rødderne, solidt plantet i jorden. Din krone er enorm. Den vibrerer og skælver og er helt lysende. Det er tydeligt at den modtager mange informationer fra himlen. En eg symboliserer gammel visdom og en evne til at overleve alt andet. Der er et mylder af liv i dig, egern, fugle, insekter, mus, er overalt på din stamme, i jorden og i din krone. Egen er et meget kraftfuldt træ og står også for mod. Jeg prøver lige at finde ud af hvordan det her billede er relateret til dine spørgsmål.

Det er som om du gerne vil falde. Jeg bliver ved med at se træet falde, som om det er en drivkraft i dig også. At du godt kan lade dig selv falde og ligge. Det er en form for destruktiv falden, altså en form for selvødelæggelse. Og så ser jeg ligesom træet ånde ind, rette sig op igen og få fat i rødderne på sig selv og gribe endnu bedre fast i jorden. For derefter at få lyst til at slippe og falde igen.

Selvom du skriver at det er svært at integrere dine indsigter i din hverdag, så er det lige præcis det du skal. Jeg får spørgsmålet: Hvorfor beder du ikke om hjælp? Altså, du skal bede om hjælp til dine hjælpere, gør du det? Spørg dem om hvorfor du får de indsigter du gør og hvad det er du skal bruge dem til. Det ser jeg at du gør nu som træ og himlen åbner sig for dig. Det vælter ned med det vildeste lys over dig og fra jorden ser jeg hvordan du suger næring op i store ”slurke” igennem rødderne. Din krone strækker sig op imod himlen og du åbner ligesom alle dine porer i bladene så du bedst mulig kan modtage lyset.

Bed om at få af vide hvordan du får dine indsigter til at blive fysiske. De indsigter skal på en eller anden måde bindes til jorden, og det er dig der skal gøre det. Hvis de ikke får kontakt med jorden, så bliver de aldrig til andet end luft, de skal gøres fysiske for at andre også kan få glæde af dem. Hvor er du kreativ C? Er det gennem skrift, bevægelse, kunst, musik, eller noget helt andet? Der hvor du er kreativ, det er der hvor du skal lade dine indsigter komme til udtryk. Lad endelig være med at tænke i produkt og et mål, start bare med at lade det flyde fra dig og følg de instrukser der kommer og gå med dem, så vil dine indsigter også blive til glæde for andre.

Nu sker der det at du er blevet hugget op til brænde og ligger som kævler i en stabel. Nu er du blevet lagt i bål formation og er blevet til et stort bål der brænder. Ild er passion og drivkraft, målrettethed. Der hvor din virkelige passion ligger er i din visdom, den egen var et billede på. Det er smukt at du lader dig hugge op, lader dig transformere, for at give ilden mere plads i dit liv.

Der er en latter og form for barnlighed (det er positivt ment) i dig, lige nu er der en masse børn der danser og leger rundt om bålet. Kan du lade den voksne, ansvarlige del af dig være, og så vælge et erhverv som du måske ikke er uddannet til? Jeg ser dig faktisk lege med de her børn, er det helt hen i vejret at vælge et job som ufaglært i en børnehave eller SFO? Der er en legende del af dig som meget gerne vil frem i lyset, ved at vælge et job ud fra hvad der får dig til at grine, så vil du give så meget energi og mod til den side af dig som gerne vil ud med de indsigter du får. Og du vil få meget nemmere ved at finde den kreativitet i dig som kan bringe dem ud i verden.

Så det hænger sammen C. Igennem det job du har nu, så hindrer du også dine indsigter i at blive jordbunde. Hvis du vælger et job, helt rent ud af hjertet, helt væk fra ego, så vil din kreativitet blive meget mere synlig for dig og få meget nemmere ved at blive en kanal for din visdom.

Nu ved jeg jo, at du er blevet far for ikke så længe siden. Den følelse du får når du er sammen med din datter, den følelse hun giver dig i hjertet, den skal du gå efter. Den følelse af glæde, af barnlighed, af lattermildhed, kærlighed, den der sprudlende følelse, den skal du finde ud af hvor du kan skabe andre steder i dit liv. Det føles som om det er dit job lige nu, som får dig til at få lyst til at selvdestuere, at lade dig falde. Det er ikke så meget en lyst, som en måde at blive fanget på, i det vi mener vi skal, for at være ordentlige mennesker.

Du kan manifestere dine indsigter ved at lave ritualer. Men det er klart at der skal være tid og rum til dem i dit liv. Ritualer kan være af shamanistisk art, natur er rigtig godt for dig, så al naturtro er noget du kan vælge. Ritualer og øvelser, kan være meditationer, visualiseringer og helt fysiske og konkrete ting du udfører. Jeg ved godt at det kan være svært at skabe plads til dem. Så derfor er det du skal gøre, er at vælge et job der giver dig din glæde tilbage, og som giver dig tid til de her ritualer, derigennem vil du også kunne jordfæstne dine indsigter og se hvordan du kan bringe dem ud i verden på den måde som det er meningen at du skal gøre det.

Nu er bålet brændt ned, til aske. Endnu en transformation. Vinden kommer nu og spreder asken ud over en kæmpe stor skov, den skov du stod i som træ til at starte med. Skovens træer, der er mange mange forskellige slags træer, de åbner sig for dig som aske og modtager dig gennem deres blade og igennem jorden som du drysser ned på.

Det er meget fine billeder på at du har masser af forandringer i vente og at der vil være andre til at modtage dine indsigter, når du er klar til at gå igennem de transformationer der er til dig. Heldigvis er du jo eg, og dermed meget modig. Men du skal også vide at egen som symbol også betyder lynafleder, så der vil måske komme nogle lynnedslag på dig, når du begynder den her proces, men det kan du sagtens klare, egen er også det stærkeste træ overhovedet, du skal bare være bevidst om at det vil ske og også ske fordi du er stærk nok til at håndtere det.

Nu siger jeg farvel til dig i læsningen og afslutter den.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags.

Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 37: “Kære Anja
1000 tak for din læsning. Det er altid dejligt at høre om ens mod og ens kreative side.
Du har ret i at jeg kan være mere kreativ, og dine forslag er også gode nok. Modighed tilgengæld, den kan jeg ikke selv se (For bare træer). Og dét med min visdom, synes jeg nu heller ikke jeg besidder. Jo længere tid jeg er på min indre rejse, jo mindre finder jeg ud af jeg ved. Deraf nok dine bemærkninger om at lade mig selv falde, men mere som en slippen kontrollen end en decideret given op.
Du har fat i nogle konkrete forslag til erhverv. Pt er de ikke relevante, men jeg kan godt se hvad du mener med glæde og mere tid til at bare være mig.
Anja, tusind tak for din læsning. Du har inspireret mig.
Kh C”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.

INSTAGRAM