Brevkassen uge 27

Kære Anja.

Jeg er en ung pige på snart 18 år, og jeg har ikke før haft en kæreste. Mange omkring mig har kærester, og dette minder mig blot om, at jeg også selv rigtig godt kunne tænke mig at have en kæreste. Så jeg tænker meget over, hvorfor jeg ikke rigtig har mødt en, og hvornår jeg vil møde en? Hvornår vil det blive min tur til at få kærligheden at føle.

Mange kærlige hilsner fra E.

Kære E.

Det allerførste jeg får af vide da jeg starter læsningen med at gå ind i rummet for at møde dig, er at du er for kræsen. Du stiller meget høje krav til dig selv og dermed også en eventuel kæreste. Det kan lyde negativt, men det er det faktisk ikke E. Du er mere moden end de fleste af dine jævnaldrende, selv dem som er oppe i 20´erne. Der er en form for gammel visdom i dig, du har en gammel klogskab med dig, som på en måde er lidt forundret over at skulle forholde sig til kæresterier igen som 18 årig.

Hvis du føler at du er anderledes end dem der er omkring dig, så kan jeg godt forstå det. For du er ikke bare mere moden, du indeholder altså også en meget stærk forbindelse til den åndelige verden og til de liv du har haft før. Det har været nogle meget kraftfulde liv, for der er en enorm styrke i dig. Det er som om den styrke faktisk kan forvirre dig lidt, fordi du ser tingene klart og ikke rigtig gider at spille de spil der skal spilles, når man er ung og skal have en kæreste. Du vil gerne finde en kæreste som er ovre alt det, som tør være sig selv, som ikke skal spille et spil og være en anden end personen er. Du ville sagtens kunne finde en hvilken som helst person at blive kærester med, hvis du virkelig kiggede dig omkring, så tror jeg du vil opdage at der står mange og ser beundrende på dig. Men du ser dem ikke rigtig. For de har ikke kærestepotentiale for dig.

I læsningen står du som en kvindelig kriger. Du har en form for rustning på, den er lavet af tykt, brunt, læder. Du har en handske på din højre hånd og på din hånd sidder en høg. Du står og smiler roligt til mig og indgyder så meget respekt og ro. Der er ingen tvivl om at der ikke er nogen der kan løbe om hjørner med dig. Du har en stærk åndelig forbindelse E. Det ved jeg ikke om du selv er bevidst om. Men hold da helt op en kraft du har med dig.

Du står med begge ben plantet på jorden og kigger fast på mig. Der er en alvor i dig, som altså kommer af at have visdom. Du er rigtig god til at gennemskue andre og har ikke meget tilovers for fjolleri og ungdomspjat. Dit blik er gennemborende og jeg skal virkelig holde fast i mig selv for at stå foran dig og se dig i læsningen.
Samtidig med at du har den her vilde visdom i dig, så er du jo altså også en ung kvinde. Og det skaber en splittelse i dig, at du på den ene side har lyst og trang til at deltage i og give dig hen til ungdomslivet, og på den anden side, så gider du det slet ikke.

Jeg tror at du tror at du er genert. Men sådan som jeg mærker det, så handler det altså mere om at du er en meget gammel sjæl, som ser tingene for hvad de er og ikke har lyst til at bruge energi på at spille det spil der skal spilles, for at finde en kæreste i din alder.

Det er altså en enorm styrke du har med dig E. Den skal du ikke være ked af, selvom jeg godt kan forstå at du nogle gange ville ønske at du kunne slå dig løs og give slip, som du ser dine veninder gøre det.

Når jeg ser dig stå der som en kvindelig kriger og ser hvilke unge mænd der ville kunne være mulige kærester for dig, så ser jeg at dit eget blik falder på de modne og mere alvorlige unge mænd. Din egen kraftfulde energi, dækker også over en usikkerhed, den føles som om den handler om ikke helt at kunne forstå spillets regler. Du har ikke lyst til at lade som om du er noget andet end du er, du har ikke lyst til at lade som om du kun er en smuk ung kvinde, fordi du kan mærke at du også er så meget andet. Og hvis den side af dig, den meget kloge og vise side ikke bliver set, så har du ikke lyst til at deltage i kæreste-spillet.

Der står en ung mand bag dig. Du ser ham ikke. Han står og griner. Han ved godt at du slet ikke ænser ham. Du synes han er for fjollet og for meget. Men det er lige præcis en ung mand som ham du skal kigge efter. Du skal se efter en som du tænker slet ikke er din type, fordi han faktisk er for charmerende. Du skal turde give dig hen til den del af dig som også ”bare” er ung. Som også bare skal slappe af, grine, fjolle, elske, og opleve livet. Du skal se efter ham som kan hjælpe dig med det, du får masser af mulighed for at bruge din visdom, dit klarsyn, din intelligens, senere i livet. Det er en stor gave du har med dig E. Du er så meget stærkere end du nok lige er bevidst om.

Nu sender du din høg op i luften. Den er oppe for at se efter den unge mand jeg har beskrevet. Du vil altså kunne bruge dit gode blik for virkelig at SE andre mennesker, til at kunne spotte ham der kan slå benene væk under dig. Men det kræver at du vælger at begynde at se udover dem, du normalt ser som kærestepotentiale.

Hvis du oplever at føle dig ensom, så kan jeg virkelig også godt forstå det. For med den visdom du har med dig, der kan der naturligt opstå en følelse af isolation og ensomhed. Fordi du er et helt andet sted i dig selv, end dine jævnaldrende er det. Det er som om du skal bestemme dig for at lege med i deres leg. Se det som en oplevelse, se det som at nu vælger du at opleve hvordan det er at være en ung kvinde i 2015. Giv dig hen til den leg det er at finde og få en kæreste. Og hvis du virkelig ikke har lyst til det, så sker der intet ved at vente. For der er masser af kærlighed til dig. Både senere i livet, men også allerede nu, der står der mange og tænker at de ville være heldige hvis dit blik faldt på dem.

Vær ærlig om hvem du er. Fortæl om hvordan du ser verden og fortæl om dine følelser. Fortæl hvordan det opleves inde fra dig. Ham jeg ser stå bag dig og grine, han kan sagtens rumme dig, faktisk vil han blive endnu mere vild med dig når han opdager at du altså ikke er helt som andre unge kvinder, at du har en dybde og visdom med dig, som er usædvanlig for din alder.

Jeg kan ikke give dig noget tidsperspektiv, fordi det handler så meget om hvornår du er klar til at se dem der står omkring dig. Din vilje er meget stærk og du kan som sagt vælge at vente med at finde en kæreste, til du synes at dem omkring dig begynder at matche dig bedre. Du kan også sagtens begynde at se efter en lige nu, som kan charme dig helt omkuld, men det er som om at du skal bestemme dig for at det skal kunne ske, før at det gør det.

Nu afslutter jeg læsningen E. Du står stadig som en kvindelig kriger, i samme kraftfulde position i læsningen. Du nikker til mig, jeg har en fornemmelse af at du ved hvad det er jeg har beskrevet her i læsningen, hvad det er der menes med det. Nu går du din vej fra mig i læsningen og jeg siger farvel og går ud af rummet.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 27: “Kære Anja
Hold da helt op! Din læsning kunne ikke være mere rigtig! Alt det du har skrevet passer virkelig 110%, og jeg er virkelig overrasket over hvor rigtigt du har ramt. Du er virkelig utroligt talentfuld!
Det er fuldstændig som om du har været “inde” i min krop, og oplevet det hele fra mit synspunkt. Du har fuldstændig ret i, at jeg nok er for kræsen, og jeg har været det i endnu større grad før i tiden, men er efterhånden selv blevet bedre til at være mindre kræsen, vil jeg selv mene.
Også det med at jeg er en gammel sjæl, kan føle mig ensom, anderledes, uforstået og ikke som alle andre på min alder, er fuldstændig rigtigt! For det er virkelig sådan jeg har det, og jeg føler mig netop rigtig tit, som en ældre person blandt en masse unge, som skal prøve at være med i “legen”. Mange af de ting du har skrevet, fx det med at jeg er en gammel sjæl, er ting som jeg også selv har gået og spekuleret over, fordi at jeg har haft det på fornemmelsen, men samtidig også tænkt, at det jo ikke var noget jeg kunne vide med sikkerhed. Men du har bekræftet mange af de ting, som jeg selv har tænkt over, hvilket har givet mig en stor ro inden i. Tusind tak for det!
Jeg vil tage dine råd til mig, og være åbne over for forskellige typer.
Jeg føler at din læsning på en måde har givet mig en ny og forfrisket energi, hvilket er dejligt.
Af hjertet tak for den fantastiske og ikke mindst utroligt gennemførte læsning!
Mange varme hilsner fra mig, E.”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.