Brevkassen uge 21

Kære Anja

Korte træk, været syg i 8 mdr, 2 opererede hænder hvor højre ikke er optimal. Nethindeløsning som er blevet rigtig godt, sygemeldt stadigvæk. Influenza som jeg kæmpede med i 14 dage, så noget paradentose i tænderne efter den omgang. Så var energien, humøret brugt. Samtidig med mistede jeg mit job for mange sygedage. SÅ nu vil jeg spørge dig om denne her sommer bliver god, uden sygdom og måske en kæreste og arbejde. Trods alt er humøret tilbage gået på base syre kur og tabt mig efter at have siddet på sofaen i lang tid. Glæder mig til at læse dit svar, følger med på din hjemmeside.
– L

Kære L,

Det er meget nemt at få kontakt med dig, hvor er det dejligt at du er så åbent et menneske. Da jeg kommer ind i rummet til dig, så er der fuld gang i den. Oftest kommer personen ind efter mig, eller sidder roligt i rummet og venter, men i dag, i mødet med dig, så får jeg lidt følelsen af at gå ind i en fest. Altså det er helt vildt L. Nu vil jeg lige se om jeg kan overskue situationen, så jeg kan fortælle dig om det.

Okay. Da jeg kommer ind, så rider du rundt på en stor hvid hest. I har det tydeligvis rigtig sjovt sammen. I griner begge to og morer jer over bare at ride rundt. Omkring jer er der de vildeste farver, der er blomster alle vegne, kolibrier der summer, harer der hopper rundt, der er regnbuer i luften og det hele ligner sådan lidt et My Little Pony univers. Det her er ikke til ære for mig, det er noget der foregår hele tiden i dig, sikke en dejlig fantasi og sikke et skønt og rigt indre liv du har L.

Der dufter af blomster og lyset flimrer, luften er varm. Hesten og dig er meget glade for hinanden, I stråler begge to af lykke over bare at få lov til at være sammen. Du er et meget åbent og sjovt menneske. Der er virkelig meget humor og latter i dig.

I midten af mine hænder der brænder det nu, det fortæller mig at du har en stor omsorg for andre og at du nok arbejder eller har arbejdet med at passe på andre mennesker. Eller også tager du dig bare meget af dem omkring dig.

Når jeg laver læsninger, så starter informationerne med at komme længe før og jeg får beskeder på forskellig vis, før jeg sætter mig ned og laver selve læsningen. I morges fik jeg af vide at jeg skulle tage en storblomstret nederdel på og en hvid overdel. Det er ikke mit normale hverdagstøj, men nu kan jeg godt se hvorfor, for det tøj passer så godt til det univers du bevæger dig i lige nu. Jeg ville falde ret meget ved siden af hvis jeg stod i mit normale mørke tøj.

Nu er du stået af den hvide hest og du står ved siden af den og nusser den og stryger den med dine hænder. Det begynder at regne nu. Det er en varm sommerregn der falder lige ned, den er ikke hård, men blid. Nu lægger du din pande mod hesten og begynder at græde. I står stille i regnen, du græder og hesten står roligt og lader dig stå hvor du står. Blomsterne lukker sig pga regnen og de andre dyr putter sig. Du græd stille i starten, nu er det blevet mere til en hulken som kommer inde fra dit bryst. Der er helt stille omkring jer, kun regn og ro.

Du skal huske at passe på dig selv L. Alle de her ting der er sket for dig på det sidste, er beskeder om at du skal huske dig selv og huske at stoppe op og mærke dig selv og hvad det er du gerne vil. Det er meget nemt for dig at glemme dig selv, fordi du har sådan et godt humør. Et godt humør er naturligvis rigtig godt, men nogle gange kan det altså næsten fungere som en bremse i os selv, for at vi når ned og mærker hvordan vi egentligt har det. Jeg ser dig lidt som sådan et af de der stykker legetøj man ikke kan vælte. En af de der kegleformede figurer, der bouncer op igen, når man forsøger at vælte den. Hedder det en væltepeter? Det er altså ikke en cykel, men et stykke legetøj.

Det er selvfølgelig en pragtfuld evne at have, men det ville altså være godt for dig at mærke hvordan det føles at ligge ned, inden du ryger op igen. Det føles som om der er meget aktivitet i dit liv, alle de her sygdomsforløb du har været igennem, har helt sikkert også været for at skabe ro for dig. Har du brugt tiden til at se indad? For der er en tyngde i dit bryst, som ville være rigtig godt for dig at mærke og bruge lidt tid på at græde ud.

Når jeg mærker ind i din nære fremtid, så ser jeg altså at det bliver ved med at regne. Regn er slet ikke dårligt, men det er et billede på at du skal arbejde med dine følelser. Du har en rigtig god jordforbindelse og det er også derfor du ryger op igen så hurtigt, hvis du lige har været nede og ligge lidt. Du er meget optimistisk og det er altså virkelig skønt, men brug den her tid nu til at mærke hvad det er der bevæger sig i dig, under overfladen.

Regnen er ikke en tung og voldsom regn, men en blid sommerregn. Det passer meget godt med den du er. Du har ikke brug for de store regnskyl til at rykke dig med, du kan sagtens arbejde stille og roligt med dine følelser.

Umiddelbart mærker jeg ikke noget til kæreste og arbejde. Men her hvor du står nu ved hesten, så er det faktisk heller ikke det som virkelig er vigtigt for dig. Det der er vigtigt er at du giver dig selv masser af tid og plads til at finde ud af hvorfor du har haft brug for at skabe den her ro i dit liv lige nu. Men det er altså ikke et sort og mørkt billede jeg ser, det skal du lige vide. Der er masser af lys og liv og varme stadigvæk, men regnen bliver ved med at falde. Så der er lidt tid endnu hvor du skal se på de her ting. Du kan måske finde nogen at tale med, en terapeut af en slags. Giver det mening for dig? Umiddelbart føles det som om du er lidt uforstående overfor det. Du bliver faktisk lidt irriteret på mig, det er godt, for det viser at der nok er noget du ikke vil se på. Hvis du nogle gange kommer til at snerre lidt af andre mennesker, så er det fordi du er presset. Du er stresset når du gør det. Det skal du se på som et tegn til at du skal se på det du indeholder, som giver dig den her tyngde i brystet. Som giver dig lyst til at stå her og græde lige nu.

Den hvide hest du står ved, er faktisk en enhjørning ser jeg nu. Det er sjovt, sådan en ser jeg meget sjældent. Arbejder du meget med spiritualitet? For det ser ud som om dine øjne er meget åbne og du ser ud som om du bare lige skal række ud, også åbner der sig de her magiske universer for dig. Der er englekort og krystaller omkring dig.

Din fremtid føles dejlig, den er lys og med masser af varme. Men du er altså blevet bedt om at tage en pause, brug den pause i dit liv til at arbejde igennem gammel sorg. Brug din omsorg på dig selv nu. Jeg behøver slet ikke fortælle dig at du har masser at være glad for i dit liv, for det kan du sagtens selv se. Du sætter meget pris på livet og det at være her. Men du kan altså rykke dig rigtig meget, hvis du lige giver dig selv lov til at stoppe op og mærke dig selv, i stedet for at gøre dig umage for at komme tilbage på toppen igen.

Nu er det holdt op med at regne her hvor du står med enhjørningen. Du føler dig let i brystet nu og smiler til mig, et lidt forlegent smil, men også lettet. Der er meget mere ro nu, den her feststemning jeg trådte ind i til at starte med, den er forsvundet. Du sætter dig ned med enhjørningen og den ligger ved siden af dig. Nu er rummet helt hvidt, kun med jer to tilbage. Der er sådan en fin og let ro i dig L. Verden, i form af en kæreste og nyt arbejde, åbner sig, men også i form af rejser. Faktisk ser det ikke længere ud til at et arbejde og en kæreste er så vigtig for dig nu. Og lige præcis i det skift, der sker der noget, når vi slipper længslen, så dukker de mest utrolige ting op. Så altså, lige for at afrunde, det hele ser meget fint ud i din fremtid, men det er sjovt, for det er ikke på den måde du havde tænkt dig det. Du skal lige mærke dig selv lidt tid og mærke hvem du er, og hvad du vil bruge dit liv på, og der kommer du til at give slip på dine gamle tanker om hvad du ønsker dig og får flyttet fokus til noget nyt og så vil tingene løse sig rigtig fint for dig.

Jeg vil meget gerne høre hvad du tænker om den her læsning, om det giver mening for dig, for jeg mærker altså som sagt at du lige skal gå bagom det du tror du vil have, også starte et andet sted.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 21: “Puha er lidt rystet på den gode måde, lidt svært at læse om sig selv, men du har ramt 100%. Har læst din læsning op til flere gange, fået en latter frem. Mest med den blomstrede nederdel, er vist fra min hippie tid tror jeg, for jeg går også i spraglet tøj. Har mange store traumer bag mig og kæmpet op hver gang og utroligt at jeg står her endnu, sådan udtaler mine nærmeste venner om mig. Korte træk så er jeg social og sundhedshjælper arbejdet med demente i mange år men også haft med plejen at gøre på de andre afdelinger. Så har et stort omsorg, hjælpegen indbygget i mig, men forstår også at sige nej. Tror også selv på der er en mening med min sygdom, nattevagt i 5 år, dårlige kollegaer, slider på en. Mange tak Anja, glæder mig til fremtiden. – L.”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

INSTAGRAM