Brevkassen uge 19

Kære Anja.

Jeg har en enorm interesse i alt det spirituelle og er også i gang med en masse uddannelser inde for dette :) Jeg vil derfor høre dig om du kan se mit guddommelige livsmål? Kan du se om jeg er sammen med min sande soulmate? På forhånd mange tak for din tid.

Venligst R.

Kære R.

Jeg starter læsningen med at gå ind i et hvidt rum hvor jeg møder dig. Du sidder allerede derinde og du smiler stort og ser enormt fræk ud! Der er et spil i dine øjne og de lyser og du sidder tydeligvis og venter på mig og har sådan en Pippi Langstrømpe frækhed over dig. En barnlig, piget, frækhed, den er enormt sjov at se og jeg kommer helt til at grine til dig. Du ligner virkelig en der er ude på spillopper. Sikke dog en dejlig sprudlen der er i dig!

Du er meget åben og har en meget undersøgende og legende tilgang til livet. Det passer måske også med det du skriver, om at du er i gang med en masse uddannelser indenfor det spirituelle, for du virker som om du har lyst til at prøve det hele, bare fordi du synes det er sjovt men selvfølgelig også fordi det giver mening for dig. Men der er sådan en let tilgang til det, som jeg rigtig godt kan lide, du tager det sådan lidt oppefra og ned, det synes jeg er meget sympatisk, men det kan naturligvis også være det der gør at du så har lidt svært ved at mærke hvilken hylde du skal være på.

Det der er vores livsmål er det vi kan, som er ligeså ubesværet som at trække vejret og derfor så overser vi det tit, vi negligerer det, fordi det er så nemt for os. Men der er noget i os alle sammen, som er så meget OS og ingen andre og hvis det blev taget fra os, så ville det føles som om vores ilt forsvandt, så vigtigt er det for den vi er. Men ofte så er vi ikke bevidste om hvad det er, der gør os til os, og hvad det er vi skal dele ud af i verdenen. Vi kan nærmest ikke se vores eget lys fordi det skinner os sådan i øjnene.

Hvordan vi kanaliserer os selv og vores lys ud, er faktisk underordnet. Bare det er lys. Man kan heale ligeså meget og mange ved at sidde bag kassen i Brugsen, som man kan, ved at slå en praksis op hvor man gør dette. Vores guddommelige livsmål er ikke i en fast kasse som i et job eller et virke. Det kan forandre sig hele livet igennem, derfor ser man også nogle mennesker tage store karriereskift, fordi jobbet er underordnet, det er måden vi får vores eget lys ud på der er vigtig.

Dit lys er meget nemt at se. Som du sidder der i det hvide rum er der ikke andet omkring dig lige nu end dig og den måde du stråler på. Din lethed og sprudlen, altså luftelementet i dig, kan også være det der gør at du spænder ben for dig selv. For i den lethed kommer tvivlen også meget nemt ind, i luftelementet hører alt luftigt til, både alle vores idéer og tanker, men også tvivlen på hvem vi er og hvad vi kan. Du har en meget nem adgang til dit lys, til din kærlighed til alt og til livet, så du ville være en rigtig god healer. At heale er at dele ud af det lys og lade det gennemstråle alt omkring en selv. Men hvordan du vil heale er op til dig og hvad du har af talenter. Der er ligeså mange muligheder for at heale som der er mennesker her. Du kan heale andre gennem kunst du laver, gennem undervisning (selv hvis det i matematik), du kan heale andre ved omsorgsarbejde, socialt arbejde, du kan heale gennem arbejde i naturen. Hvis alt hvad man gør er noget man gør med hjertet, med kærlighed, så er det healing. Det kan altså som sagt også være at sidde bag kassen i Brugsen og være den sødeste og venligste ekspedient, den ekspedient som alle vælger, fordi du stråler af lys og kærlighed til dem der kommer forbi dig. Sådan en oplevelse kan være ligeså healende for andre, som at gå hen til en behandling. Alt er energi og den energi og det lys du besidder, har du så nem adgang til, at uanset hvor du vælger at dele ud af det, så vil det have en effekt på din omverden.

Nu vil jeg spørge til det med din soulmate. Jeg får samme svar som ved spørgsmålet om guddommeligt livsmål. Lige nu er du sammen med den person som kan lære dig mest om dig selv, hvis du er åben for at modtage svarene. Det kan være at det er den person du skal være sammen med resten af dit liv, fordi I to vil blive ved med at udvikle jer og vokse sammen og lære om jer selv og hinanden. Det kan også være, at der sker det, at en af jer ser at nu er der ikke længere mulighed for vækst og så vil der komme en anden soulmate. En anden partner til at være lærer. Når jeg ser igennem tiderne, i forhold til dit spørgsmål om soulmates, så ser jeg, at vi følges med mange forskellige. Og de kan dukke op i forskellige former i det liv vi er i nu. Det kan være at den elsker du følte dig meget knyttet til i et tidligere liv, nu har form som din mor, eller omvendt, du er mor for en tidligere partner. Vi har alle sammen forskellige erfaringer vi skal gøre os og hvordan vi bliver koblet sammen i vores forskellige liv, er noget af et puslespil, men du kan være ret sikker på at hvis du er sammen med et menneske der betyder noget for dig i det her liv, så har I været sammen før. Måske ikke som elskere, men måske som søskende, forældre til hinanden, gode venner eller andet, mulighederne er uendelige.

Nu gør du noget sjovt i læsningen R. Du samler en masse jord op omkring dig og begraver dine fødder i det og samler det ligesom op rundt om din ende som sidder på jorden. Tvivl i livet, på hvem vi er, hvad vi skal her og tvivl på partnere, hører meget sammen med luftelementet som jeg skrev. Hvor er det sjovt at se at du selv her i læsningen grounder dig selv, ved at samle jord omkring dig.

Hvis du føler at du kommer lidt ud af dig selv i tankespind, og kommer til at tvivle på alt og dig selv, så prøv at øve dig i at give slip. Jeg får af vide at du skal sige: Let go and let God. Det betyder at du skal give din tvivl til det Guddommelige og give slip på den, tænke i dig selv at du aldrig kommer til at kunne tænke dig til en løsning selv, men at du nu vil slippe tvivlen og give den til noget der er større end dig selv. Og så se hvad der udfolder sig for dig. Når jeg ser dig gøre det, så ser jeg hvordan alt tvivlen og usikkerheden er væk og du står overfor en lysende vej og så kan du se at det i virkeligheden er meget nemt. At det slet ikke er så kompliceret som du tror i dine tanker. Når først du giver slip på din tvivl, bestemmer dig for at den ikke skal være en del af dig mere, så træder der altså en meget tydelig vej frem. Du kan ikke se den til ende, men det er heller ikke meningen. Du skal bare kunne mærke hvor det er der er mest lys for dig, for det vil være der hvor dit eget nemmest og mest ubesværet ville kunne stråle.

Du sidder og klukler med jord på dine bare fødder og ser bare enormt glad og tilfreds ud. Jeg siger farvel til dig nu og afslutter læsningen.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 19: “Tusind tak for en god reading :) Må sige du har ramt meget spot on mht mig. Jeg er meget sådan som du beskriver mig i det hvide rum. Jeg er meget legende og mine børn siger tit “mor, du er verdens mærkeligste mor” Jeg laver fis og ballade, guider dem og er deres fortrologe om de skulle have brug for det. Jeg er mor til specielbørn. De er draget til mig og jeg til dem, Jeg kan spotte dem på lang afstand :) Og du har ret med tvivlen, jeg er en klovn til ikke at stole på det jeg får vist mig og der myldre for mange tanker rundt tit og ofte. Jeg vil gøre det bedre ved at bruge den sætning du skrev, og øve mig i at overlade det hele til de højere magter. Kan nogle dage sagtens mens andre dage det er svært. :) Det er morsomt du skriver det med healingen. Du er langt fra den første som skriver healer. – R.”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.