Brevkassen uge 17

Kære Anja

Der er en følelse af usikkerhed der konstant og i flere forskellige situationer vender tilbage til mig. Føler mig som et stærkt menneske med en god jordforbindelse, alligevel følges jeg med den her usikkerhed, der bringer tvivl og bekymringer med sig som jeg egentlig ikke kan se burde være der. Når jeg kigger på den får jeg en følelse af at den ikke viser sig pga noget jeg ikke ser tydeligt nok, men mere pga jeg ikke tør tro på lykken og mig selv, give slip og nyde livet. Måske gemmer den på en frygt for at være alene?

S.

Kære S.

Jeg starter læsningen på sædvanligvis, med at gå ind i et rum og møde dig. I går fik jeg beskeden om at det der skal ske i læsningen af dig i dag, er mere energiarbejde, end noget andet, men nu ser vi hvad der udfolder sig.

Sådan som jeg ser dig sidde i rummet, så giver beskeden jeg fik i går, god mening. For jeg ser dig sidde i et tåget, mørkt område. Der er en fordybning i rummet, gulvet går ned af lige der hvor du sidder og der er altså ret mørkt lige omkring dig. Der er nogle gamle mekanismer i dig, som forhindrer dig i at se klart. Der ligger ligesom sådan nogle mørke bånd omkring dig lige nu, ligesom når man ser tåge ligge på vejene. De svæver omkring dig. Du sidder med benene trukket op om dig, med dine knæ ved dit bryst og du holder om dine ben, du holder ret godt fast, måske for at holde lidt sammen på dig selv. Du knuger ligesom dine ben ind til dig.

Nu venter jeg lidt og ser hvad der sker.

De her bånd, de stammer langt tilbage fra. Det er energier fra din barndom som du skal have renset ud i. Når jeg sidder her og laver læsningen af dig, så bliver mit hoved så tungt. Jeg får hele tiden lyst til at putte mit hoved i mine hænder, eller simpelthen lægge det ned på bordet foran mig. Der er en masse tyngde i dit hoved, der er mørke zig-zag linjer der kommer ud fra det og det føles meget udmattende. Der er en blokering omkring dit 3. øje som forhindrer dig i at se så klart som du tror du gør. Du ser tingene indefra dig selv og er ikke åbnet nok til at se tingene med hjælp fra dette chakra. Nu får jeg også kvalme og bliver svimmel, det går da rigtig godt det her :D

Der kommer en meget stor brun bjørn ind nu. Den er meget bestemt og går direkte hen til dig og begynder at brøle, ikke af dig, men af de mørke bånd omkring dig. Brølet gør at båndene begynder at bevæge sig. Jeg har set bjørnen i et stykke tid nu, i et par uger, men jeg var ikke klar over at den gik og ventede på det her arbejde. Den er godt nok meget vred. Den er faktisk rasende. Jeg har massiv kvalme nu, kvalmen kommer fra dig, jo mere bjørnen brøler, jo mere vibrerer båndene omkring dig og du føler en rysten indeni dig, det er den følelse der giver kvalme.

Det er meget vildt at se S. Bjørnen går rundt om dig og du sidder ligesom stadig fanget inde i båndene med dine ben trukket ind til dig. Den brøler og brøler og langer ud med sine kæmpe poter og flænser i båndene. Du sidder helt stille, som om du er forstenet. Ikke pga bjørnen men pga de mørke bånd. Bjørnen prøver at trænge igennem til dig, den vil meget gerne have kontakt med dig, men du reagerer ikke på hverken brølene eller dens slag med poterne i energien omkring dig.

Nu slugte bjørnen dig! Den har gået i lang tid rundt om dig og virkede mere og mere desperat over at den ikke kunne komme igennem til dig. Nu bøjede den sig ind over dig og slugte dig i en stor mundfuld. Den går væk fra der hvor du sad, nu begynder den at løbe og der hvor du var, der bliver de mørke bånd hængende. Jeg kan se dig ligge inde i maven på bjørnen, du reagerer stadig ikke, nu ligger du på siden, stadig med dine ben knuget ind til dig, du ligger faktisk i fosterstilling nu. Der er en anden ro i dig, kvalmen er forsvundet nu.

Bjørnen løber i lang tid ud over nogle kæmpe store sletter. Den løber som om det gjaldt dens liv. Solen er ved at gå ned og der er et smukt blødt lys over det hele. Den er løbet hen til en meget stor sten og lægger sig ned nu. Nu bliver det nat og det er mørkt.

Jeg venter igen og ser hvad der sker.

Jeg får af vide at bjørnen er en kriger. Mange af vores hjælpere i de andre verdener har form som dyr, og kan være krigere på lige linje med de andre væsner.

Det er stadig nat og helt stille. Der er stjerner på himlen og nogle nattedyr er fremme, men der er ikke en vind. Der ligger en sø ikke så langt fra hvor bjørnen og dig ligger ved stenen. Søen er helt blikstille også.

Nu står solen op og du er blevet et med bjørnen. Bjørnen er sprækket på maven og du er kommet ud af den. Du har bjørnen på som en kappe. Dens hoved ligger på dit, dens skind er over din ryg, dens ben er over dine arme og ben. Du sidder nu op og ser ud over landskabet. Du reagerer stadig ikke, du er helt rolig og viser ingen tegn på følelser eller andet. Men du er helt lysende nu. Der er overhovedet ingen mørke bånd og heller ingen zig-zag linjer ud fra dit hoved.

Er du i din barndom blevet ”straffet” ved at blive holdt udenfor fællesskabet? Altså er du blevet taget ud af din familie, blevet sendt på værelset, hvis du har gjort noget dine forældre ikke kan lide? Det er rigtig godt for dig at sidde her alene som bjørn, for du er ikke ked af det, du kan se at du er helt alene og du er totalt i ro med det. Der er ikke antydningen af usikkerhed i dig, bjørne er sådan set aldrig usikre…

Din pande er helt glat og rolig. Der er ingen blokering omkring dit 3. øje mere. Kære S, du skal handle mere på dine instinkter, ligesom en bjørn gør det. Dine tanker kan skabe unødvendige blokeringer og altså de her bånd omkring dig. Det føles som om du er blevet ”straffet” for at være dig og det mønster har du gentaget op igennem dit liv. Du bliver ved med at gentage det, fordi det føles trygt, men nu har du en bjørn på din rygrad, den har du hele tiden haft, den styrke den her bjørn er et billede på, det er en styrke og kraft du før er blevet ”straffet” for at indeholde. Den har gjort dem omkring dig usikre og fordi du har været barn, så har deres mening om dig haft betydning for dig, for vi søger alle sammen accept. Du skal acceptere at du er megastærk, du er virkelig stærk som en bjørn og du skal ikke være bange for den styrke der er i dig. Når du tør træde ud i den, så vil din usikkerhed forsvinde fuldstændig, du vil få en tillid til dig selv og dermed til livet der gør at du ikke længere vil have problemer med at give slip og nyde det og være tilstede i det.

Den her læsning var altså som jeg havde fået besked om inden, mere energiarbejde og en oprydning i dig, end noget andet. Jeg vil meget gerne høre fra dig, om du føler et skift i dig, måske ikke lige med det samme, men i løbet af de næste par måneder skulle du meget gerne kunne føle hvordan tingene er lettet for dig. Mange tak fordi jeg måtte lave den her læsning.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 17: “Det arbejde med bjørnen som du fortæller om, det mærkede jeg allerede lidt til et stykke tid før læsningen. Men min udfordring var – og har også været på andre tidspunkter, hvor jeg kan mærke energiskift – at jeg ikke var klar over, hvad der var sat gang i og hvordan jeg kan arbejde med energioprydningen. Din læsning har gjort mig rolig og givet mig en indsigt, der gør, at jeg står langt stærkere i det her end jeg normalt ville. Og det er vigtigt, for det der er ved at blive ryddet op i er noget der har fulgt mig alt for længe og jeg trænger til at kappe nogle energibånd for alvor. Du har virkelig formået at ramme det essentielle og bagvedliggende helt klart, og samtidig er din kommunikation så letforståelig, varm og med en humor der gør at selvom der kan ligge et stort stykke arbejde foran mig, så virker det overskueligt at gå i gang med. – S.”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.