Brevkassen uge 15

Kære Anja

Jeg kunne godt tænke mig at vide om min far har det godt, og om det er ham der laver numre med mig? Jeg har kort fortalt oplevet en del efterhånden som jeg har svært ved at forklare hvad det kunne være, så min far får tit skylden, jeg har følt at nogen har været mig meget nært, har mærket fysisk kontakt, kølige vinde, ting der falder mystisk ned, lugten af øl. Håber du kan give et svar, på forhånd tak ;)

K.

Kære K.

Mange tak for din henvendelse. Som jeg også skrev til dig da du kontaktede mig, så arbejder jeg normalt ikke med afdøde kontakt. Dem der arbejder som medium, er meget bedre og mere specialiserede i dette. Når det så er sagt, så spurgte jeg mine hjælpere hvad jeg skulle svare dig, da jeg fik dit spørgsmål og jeg fik af vide at jeg skulle lave clairvoyancen alligevel, så nu må vi se hvad der kommer og hvorfor jeg alligevel skulle se på dig og din far.

Der er en stor styrke i dig og en stor bestemthed. Du kan godt være ret stædig, men også meget målsat, hvilket er godt. Du kan godt komme til at dømme andre lidt hurtigt, men det kommer af at du prøver at passe på dig selv og så vil du gerne være på forkant med hvem de er. Men jeg kan se at det er noget du er opmærksom på, du virker som om du egentlig gerne vil være mere blød i forhold til andre og give dem en lidt længere line, end den reaktion der naturligt ligger på din rygrad.

Nu prøver jeg at spørge ind til din far. Jeg får faktisk en følelse af at din far er hos dig. Der er en form for følelse af skyld i ham, han vil gerne have at du ved at du er elsket, han er ikke helt sikker på at han selv har givet dig den følelse med og der er en følelse af fortydelse i ham. Nogle gange sker der det, at mennesker der har noget de selv føler er uafklaret, at når de dør, så bliver de hængende her, i stedet for at gå videre. Din far vil gerne have at du ved at selv om han måske ikke har været rigtig god til at udtrykke sin kærlighed til dig, så er han meget stolt af dig og elsker dig meget højt. Det føles som om han mener han har en mission med at blive hos dig. Han vil gerne støtte dig ved at lade dig vide at du ikke er alene og at du altså er elsket. Det din far har oplevet i døden, er en flig af den uendelige kosmiske kærlighed som vi alle sammen kommer fra og er en del af. Den store kærlighed din far følte, skabte altså ligesom en fortrydelse i ham. Han ville gerne kunne have været i stand til at give dig den følelse med dig i dit liv.

Det jeg får af vide at du skal gøre, det er at du skal slippe din far. Der er stadigvæk en sorg i dig og den skal du arbejde med. Det er ikke kun en sorg over hans død, men også en sorg over ikke at have fået den faderlige kærlighed du kunne have ønsket dig. Men der er noget dobbelt i det. For samtidig så føles det som om I faktisk var ret tæt, som om I to forstod hinanden på en måde som ingen andre rigtig forstod jer. Er det rigtigt? Handler din sorg også om din fars uforløste drømme og om at han havde et potentiale du kunne se, men som han ikke levede ud? Husk at din fars liv var hans, det er ikke dit. Du er ikke din far og selvom det kan være sorgfuldt at se andre holde deres lys tilbage, så skal du give slip på ham og dine tanker omkring hvad han kunne have gjort med sit liv.

Som sagt føles det som om din far bliver hængende, fordi han føler han har en mission der ikke er færdig. Han vil meget gerne have at du ved hvor fantastisk du er og hvor elsket du er. Han vil gerne have at du lever dine drømme ud og går efter dem. At du ikke holder dig tilbage af frygt. Det ville være rigtigt godt hvis du arbejder med at gå mere i karakter. At du viser verden hvem du er. At du holder op med at være bange for at blive dømt. Når vi dømmer andre, så er det som regel af frygt for selv at blive dømt. Den hårdhed du kan vise verden, den viser du først og fremmest dig selv, du skal arbejde med at blive blidere og mere tilgivende overfor dig selv, og altså virkelig arbejde med selvkærlighed.

Det jeg ser du kan gøre er at du skal sætte dig ned og sende tanker ud til din far om at du er okay. At du nok skal gøre det han gerne ser du gør, nemlig at du træder ind i den du virkelig er og viser verden hvem du er. At du tilgiver ham for ikke altid at have været den far der var bedst til at vise kærlighed, at du tilgiver ham for at have givet sin hårdhed og usikkerhed videre til dig.

Hvis du bliver ved med at mærke ham hos dig, så sig tak hver gang men sig også til din far at du godt kan selv. Du kan godt selv fylde kærlighed på dig nu. At han gerne må gå videre. At han ikke behøver være hos dig mere, du skal vide at det altid er bedst at folk går videre, det kan være svært at slippe dem, men jo mere vi holder fast i dem, jo sværere er det for dem at slippe os. Dem der dør herfra denne fysiske verden, skal tilbage til lyset og kærligheden, de skal ikke være her længere. De skal tilbage og se deres liv i det Guddommeliges lys og tilgive og heale det de har med. Din far gjorde det bedste han kunne, fortæl ham at det ved du godt at han gjorde. Fortæl ham at du er stolt af at han trods alt gjorde det så godt som han gjorde, og meget vigtigt, fortæl ham at du godt kan selv nu. At du er voksen og tager dit liv og dit ansvar for det alvorligt. Du er virkelig nødt til at arbejde med at give dig selv kærlighed og acceptere dig selv, ikke kun for din skyld og dit liv, men også for at din far får følelsen af at han godt kan slippe dig nu.

Jeg får af vide at hvis du om nogle måneder stadig føler at han er hos dig, så kan du opsøge en der er mere specialiseret i at følge døde over til den anden side. Men du kan altså gøre et stort arbejde ved at slippe din far, slippe den sorg du har med over ham, simpelthen arbejde med at sige farvel til ham og vise ham at han godt kan have tillid til at du selv passer på dig nu og at du godt selv kan give dig kærlighed. Så det skal du naturligvis gøre. Du kan fortælle dit eget spejlbillede hvor dejlig du er, hvor højt du elsker dig, hvordan du godt kan acceptere alt det du er. Gør ting som kun du har lyst til. Sæt dig selv højest i dit liv. Find ud af hvem du er og hvad det er der gør dig glad. Gå efter det. Gør ikke ting for at gøre andre glade, som du faktisk ikke har lyst til. Du skal mærke hvem du er og hvad du vil med dit liv.

Det er altså faktisk en stor gave at du kan sanse din far, det er en stor gave at han er blevet hos dig. Se det som noget positivt og glæd dig over hvor modig og sej du er over at du skriver til mig, og beder mine hjælpere undersøge hvad det er der sker omkring dig. For i den her undersøgelse kan du rykke dig rigtig meget frem i dit liv. Tak din far for at blive hos dig for at hjælpe dig videre, men fortæl ham også at nu har du fundet ud af hvorfor og det vil du tage alvorligt og at du vil passe på dig selv og elske dig selv som han ønsker at du bliver elsket, på den måde kan din far slippe den her verden og bevæge sig videre til der hvor han skal hen.

Det var det jeg fik af svar til dig. Jeg håber du kunne bruge de svar der kom og hvis der er noget du gerne vil have uddybet, eller andet du vil spørge om, så skriv endelig igen.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen

Anja

Feedback på Brevkassen Uge 15: “Hej, jeg har nu læst din besked, og jeg må være ærlig og indrømme at du har ramt rigtig godt, tror du har fat i noget som jeg ikke selv har tænkt over, når jeg mærker efter, så savner jeg sjovt nok den faderkærlighed som jeg ikke helt nåede at få inden han gik bort. Jeg er slet ikke utilfreds med noget af det, og vil klart prøve at arbejde med det, ikke fordi jeg på den måde har lyst til han skal videre, kan godt lide hans selskab ind imellem, men hvis det er fordi jeg holder ham fanget her at han stadig er her, så skal jeg naturligvis slippe ham. Så du har min fulde tilladelse til at lægge det på din blog, jeg er meget rørt over de ting du har fundet frem til, og især det med at jeg er stædig, og gerne vil give folk længere line, og det at jeg godt kan dømme folk for hurtigt, det kan måske skyldes min fortid med mobning, og en smule min eks kæreste der var mig utro, det giver automatisk en mistillid til andre. – K.”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.