Brevkassen uge 13

Hej Anja

Jeg er mor til to og har snart været alene i to år efter en rolig skilsmisse. Det har været en bevidst beslutning at være alene. Jeg ville gerne have styr på mig selv, inden jeg prøvede at binde mig til en ny mand. Det har også været fint i lang tid, men nu gør det efterhånden ret ondt ikke at blive rørt ved.
Men jeg ved ikke, om jeg er klar. Jeg har så mange ting, jeg gerne vil. Planer og projekter der tager en masse tid.
I mit hoved er der sat lighedstegn ved, at en kæreste er ensbetydende med, at jeg ikke får gjort det andet, jeg gerne vil.
Jeg er rigtig bange for, at hvis jeg får det ene, så ryger det andet.
Og jeg tænker, at jeg dermed kommer til at spænde ben for mig selv. At jeg ikke får en kæreste, så længe jeg er bange for, at jeg så mister evnen til at gøre det, jeg brænder for. Bange for at det er en pris jeg skal være villig til at betale.
At det er enten-eller simpelthen.

Mit spørgsmål er hvordan jeg finder troen og tilliden til, at jeg kan rumme det hele.

Tillid til at jeg både kan være mor, arbejdshest, kreativ og kæreste. Så jeg i den tillid kan finde styrke og mod til at få det til at ske.

E.

Kære E.

Mange tak for dit spørgsmål.

Det giver god mening det du skriver, med alle de ting du gerne vil, for der er virkelig meget uro omkring dig. Der er ligesom sådan en masse flimrende små ting omkring dit hoved, som små idéer der vimser rundt, men du ser meget meget glad ud. I modsætning til da jeg lavede en læsning af dig sidst, så er der ikke noget tyngde omkring dit hoved nu. Hvor du dengang ligesom havde en stagneret energi omkring dit hoved, som om idéerne og tankerne ikke kom i bevægelse, så ligner det mest af alt en storm af små lysvæsner, der fiser rundt omkring dit hoved og ansigt. Du ser meget tilfreds ud med, at der nu er kommet et skift i den energi.

Som jeg har skrevet før, så ville det at arbejde med jordforbindelsen være rigtig godt for dig. Det gør også at alle de idéer du har, kan blive manifesteret. Din jordforbindelse er meget bedre nu, det er også derfor at tyngden omkring dit hoved har ændret sig. Det er tydeligt at mærke at du har lavet nogle skift i dit liv, der betyder at du tager dig selv og dine drømme mere seriøst nu. Det giver mere jordforbindelse at gøre den slags, så det er godt.

Har du en forbindelse med rådyr? Der kommer en del unge rådyr ind til dig i læsningen. Du kan tænke over hvad de repræsenterer for dig, men her ligner de et billede på en masse ny energi, noget sprudlende, en let, ungdommelig og sådan lidt eventyrlig energi. Når jeg ser nærmere på rådyrene, så har de faktisk menneske-ansigter. De har en meget udadrettet og flirtende energi. Det er der overhovedet ikke noget galt i, at være på den måde, men hvis du er sådan, så kan du med fordel trække din energi lidt hjem i dig selv nogle gange, for at passe lidt på den, det vil også hjælpe dig meget med din jordforbindelse.

Okay, jeg får ordet Sirene ind. Det er jo ikke det mest positive ord man kan tænke sig, jeg skal lige finde ud af hvad det drejer sig om. I mytologien lokker sirener mænd til sig og fører dem i døden, det som jeg får af vide at ordet Sirene er et billede på, er at du er god til at lokke, at flirte. I ordet ”død” ligger der det, at den mand der bliver forført af dig skal være klar på at blive meget forelsket. Altså en slags død, for i den store hovedkuldse forelskelse, ligger der også det at man kan miste sig selv. Det er der intet som helst dårligt i, hvis man ved hvem man er og kan finde tilbage til sig selv igen.

Det ser ud som om at det der kan være sket i dine tidligere forhold, er at mændene er blevet fortryllet af dig, men er blevet så bange for at miste sig selv, at de har optrådt køligt og afvisende efter noget tid. Simpelthen af frygt for at blive fortæret af kærligheden til dig. Det kræver sin mand at kunne det, at lade sig opsluge og stadigvæk holde nok ved sig selv, uden at miste sig selv eller så prøve at skubbe dig væk. Du kender godt til den her side i dig selv, det mærkes altså faktisk som om det også er et slags forsvar du har sat op, for du kender udmærket effekten af den på mænd. Det føles lidt som om det er en test du laver, for den mand der ikke bliver bange for dit sprudlende væsen, ham vil du vil du have tillid til at du kan give dig hen til. Den mand du giver dig hen til, han er en meget heldig mand, men først skal han vise at han ikke bliver forskrækket over din grundglæde over livet.

Du skal ikke være ked af den her side i dig, det er som om du er lidt flov over den. Den er både en kombination af et gammelt forsvar og at du virkelig bare er meget sprudlende som person. Du tror at den side i dig er forkert, fordi du ikke rigtig har mødt nogen endnu som har kunnet rumme den. Der er en sorg i dig over at den er blevet misforstået, for selvom ordet Sirene kommer ind, så er det ikke ondt. Det altså fordi dit væsen er meget levende og lokkende, ordet Sirene er bare en måde at forklare på hvordan det føles i andre og hvordan en side af dig selv også ser dig. Giver det her mening for dig? Skriv til mig hvis det ikke gør, så vil jeg gerne prøve at forklare yderligere

Rådyrene er meget glade for at være sammen med dig og er blevet tydeligt tiltrukket af din glæde over dit liv. Den glæde er i øvrigt så fin at mærke, men du skal altså stadigvæk arbejde med din jordforbindelse, det skal du nok resten af dit liv, men det er bestemt ikke en af de værste ting at skulle arbejde med. Sig til hvis du har brug for flere tips til det, men ellers tror jeg godt du ved hvad det er du skal gøre, husk blandt andet at drikke masser af vand!

Der står faktisk en del af hankøn og observerer dig på afstand. Det kan jeg se at du godt ved. Du smiler da jeg viser dem for dig, for du ved godt de står der. Men lige nu er du så optaget af alle de lysvæsner der vimser rundt om dig, at du ikke rigtigt giver mændene nogen nævneværdig opmærksomhed. Som du selv skriver, så er du meget optaget af dine egne passioner og i at få dem ført ud i livet.

Du kan godt få plads til en kæreste i dit liv. Men det ville være godt for dig at arbejde med din overbevisning om at en kæreste trækker dig ned, og gør at din energi bliver stagneret igen. Jeg kan godt forstå hvis der ligger en frygt i dig for at det skal ske igen, for lige nu er der så mange fine ting sat i gang i dig, men du kan altså godt få det hele. Du kan godt have et liv hvor du udfører dine egne drømme, med en mand ved din side. Du kan godt finde en mand der vil støtte dig i de drømme og faktisk også hjælpe dig med at udføre dem.

Jeg ser nu en mand komme ind af din dør, en stor mand, som dine børn løber i møde og som giver dem et knus. Du ser meget glad ud. Han er meget rolig og meget jord, men ikke på en tung og trist måde, på en rolig og bevidst måde, han arbejder meget med roen i sig selv. Jeg ser faktisk hvordan han giver dig masser af plads. Der er et meget tydeligt billede af at han sidder med dine børn og du sidder længere væk og arbejder på computeren og er i din egen verden. Han synes du er meget dejlig (han synes virkelig du er dejlig, jeg kan mærke helt indeni hvor vild han er med dig og også med din noget flyvske natur, som han bare synes er charmerende og tiltrækkende) og kan sagtens være med at du er i din lysvæseners verden. Du er fuldt ud bevidst om at du har fået plads til at trække dig og det giver dig endnu mere energi til at få ført nogle af dine projekter ud i livet.

Ham jeg ser i dit hus har du ikke fået øje på endnu. Men han står og ser på dig lidt på afstand. Det kan både være at han rent faktisk gør det, her i denne verden, men det kan også være at han ikke helt har opdaget dig endnu, men det kommer han helt sikkert til og altså før du ser ham. Din tillid kommer igennem forelskelsen E. Det er faktisk ikke så kompliceret. Du vil blive forelsket og i den forelskelse vil du se at det ikke er så kompliceret som du gør det til nu. I forelskelsen vil du genopdage dig selv, sider af dig selv du havde glemt du indeholdt. Nemlig en styrke og tillid til dig selv som partner. Den har du mistet lidt nu, men den kommer tilbage når du gennem forelskelsen vil se at det ikke er så svært som du har troet det var. Du vil møde en accept af dig selv gennem ham, som vil heale dig og dine tanker om hvordan du er som partner. Du er altså ikke en dårlig partner at få, ham der får dig, er faktisk virkelig heldig.

Jeg vil meget nødigt sætte tid på, hvornår han manifesterer sig i denne verden. For tingene kan gå utroligt hurtigt for dig. Mit bedste råd ville være at blive ved med at gøre det du gør nu, altså gå roligt fremad med de ting du arbejder med, for det føles faktisk som om at det er den vej igennem han kommer. Så du skal ikke sætte dig ned og bruge alt din tid på datingsider eller gå i byen for at møde en mand. Du skal gøre det du gør, fortsætte med at arbejde med dine drømme og så ser det ud som om at det er derigennem du møder ham, det giver også mening i forhold til den forståelse jeg mærker i ham, at han forstår dit arbejde og det du brænder for og kan derfor også nemt give plads til det. Jeg får helt hjertebanken når jeg mærker ham i forhold til dig, det bliver rigtig dejligt.

Det var det jeg fik af svar til dig. Jeg håber du kunne bruge de svar der kom og hvis der er noget du gerne vil have uddybet, eller andet du vil spørge om, så skriv endelig igen.

Jeg skriver mens informationerne kommer til mig, så det går meget stærkt med at skrive ned, hvis der er noget der virker uklart så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Alt er skrevet så rent som muligt og uden antagelser af nogen slags. Mange tusind tak til dine hjælpere og mine.

Kærlig hilsen Anja

Feedback på Brevkassen Uge 13: “Det var et ret enkelt spørgsmål jeg stillede i Anja Dalbys brevkasse. ‘Hvordan kan jeg lære mig selv at tro på, at der både er plads til en kæreste og alt det andet jeg gerne vil i mit liv’? Svaret på det spørgsmål var ret kort. Ja, du kan godt få begge dele, men prøv at arbejde med tanken om, at en kæreste vil få dine drømme til at stagnere.
Resten af svaret fik mig til at græde. Jeg fik en beskrivelse af mig selv og en forklaring på mine tidligere forhold. Det gav så meget mening, at det på den ene side har åbnet for en sorg i mig over den modstand jeg har mødt, men samtidig også – og det oplevede jeg også, da jeg fik en fuld clairvoyance hos Anja for nogle år siden – en lettelse over at forstå – og dermed kunne acceptere – hvad jeg har oplevet, og hvordan de oplevelser har lagret sig i mig. Til min overraskelse fik jeg sådan set også at vide, at alting bliver godt :) Jeg er så taknemmelig over at få lov at spørge.
Til dig der er nervøs for at stille de vigtige spørgsmål, vil jeg bare sige, at du skal kaste dig ud i det. Anja svarer altid kærligt med stor nænsomhed.
Glæde og lettelse og stor tak herfra.
– E”

PS. Hvis du har et spørgsmål du gerne vil have svar på via dine og mine åndelige hjælpere, så kan det sendes her i Brevkassen.

Hvis du ønsker en længere, større og meget mere uddybende læsning, en læsning hvor du som person også bliver meget mere beskrevet, så kan den bestilles her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.