Brevkasse læsning for G

Kære Anja,

Først vil jeg sige, at det er rigtig spændende at følge dig – god og indsigtsfuld læsning.

Efter 5-6 meget turbulente og til tider hårde år, som har vendt op og ned på rigtig meget i mit liv….. men som på mange måder også har været rigtig gode og udviklende for mig, føler jeg mig klar til kærligheden igen. Kan du se hvor og hvornår jeg møder en kæreste?

Mange hilsner

G

Svaret

Kære G

Mange tak fordi du skriver.

Det første jeg mærker i dig, er rigtig meget sorg. Jeg får lyst til at spørge dig om du tager vare på den sorg i dig? Den sidder i brystet og i halsen når jeg mærker den og det er lige før tårene presser sig på bagved øjnene, så akut føles den.

Det føles som om det ville lette dig rigtig meget, at tage dig af de tårer. Som om det vil føles som en slags katarsis, en renselse for dig, hvis de tårer bliver grædt ud.

Når jeg mærker dem, så mærkes det som om de kommer længere tilbage fra, end blot de sidste par år hvor det har været hårdt. Det mærkes som om det er en sorg du har med dig fra din barndom. Du behøver ikke vide hvad det er det kan handle om, altså ikke at jeg kan se det her, men du kan sagtens græde over noget du ikke umiddelbart kan sætte en hændelse eller en konkret følelse på.

Hvis det føles som tårer eller sorg i dig, så græd det endelig ud. Måske kan udløseren af tårerne, være de her sidste par år, men det betyder ikke at der ikke kan komme gamle tårer med i samme ombæring. Hvis du får fat ét sted i tårerne, så vil de automatisk forløse alle de andre der ligger og gemmer sig bagved. Som en knude der bliver løst op af en enkelt rigtig bevægelse.

Kan du genkende det jeg beskriver her?

I læsningen er du allerede i gang med at græde. Du er meget sej G. Du har ligesom taget en beslutning om at hvis det er det der skal til, så må du gøre det. Så du sidder og græder nu inde i læsningen. Dine tårer triller ned af dig og ned i græs som ligger foran dig. Tårerne bliver til små stykker glas, eller en form for krystaller eller ædelsten. De er gennemsigtige men funkler i lyset.

Jeg sidder lige lidt og ser hvad der sker.

Prøv at holde øje med om du er ekstra følsom i de her dage. Altså om du af dig selv kommer til at græde mere. For det mærkes som om der sker en meget fin forløsning i læsningen, som du måske kan mærke på det her plan også.

I læsningen smiler du ved synet af alle de her små glas/krystal agtige sten tårer som ligger i græsset og som ruller ned af en skrænt foran dig.

Du er meget bevidst om at du gerne vil lave det her arbejde. Du vil gerne slippe den her sorg/ de her tårer og du går meget målfast til værks i forhold til dem.

Der kommer noget meget smukt ud af de her tårer, for der gror blomster nu der hvor de rullede hen. Måske kommer de til at åbne for noget kreativt i dig, måske kommer de til at skabe forandringer i dit liv.

Da jeg åbnede læsningen kunne jeg slet ingen mænd se. Men nu sidder du her, du sidder og stråler, omkring dig funkler alle de her små tårer som krystaller og der gror blomster overalt. Du har et ansigt som ser ud og som lyser. Dit bryst og din hals er åben og blød.

Der vil komme nogle mænd samtidig. Altså et par stykker oveni hinanden. Gå efter ham som holder om dig, jeg ser dig putte dit hoved ind i hans bryst. Han kan også se dig, med dine tårer og det hele og han har intet problem med hvis de dukker op igen senere og skal grædes ud.

Det mærkes nærmest som om de her mænd står her nu G, men det gør de nok ikke siden du har skrevet til mig. Men det betyder at de er tæt på dig, kan det være at du ikke har opdaget dem?

Ellers kommer de snart. Det føles let og luftigt, lunt og lyst. Det kan betyde forår og forsommer, men det kan også bare være den energi der omgiver dig og som så tiltrækker dem. Det vil sige, at den energi i dig også kan opstå i januar og så vil du begynde at se dem. Det er nok mere sådan det føles, som om de står der allerede, men du ikke helt ser dem endnu. Giver det mening?

Skriv til mig G, hvis der er noget i læsningen du har spørgsmål til.

Der er helt ro i læsningen nu, du er glad og lettet og sidder som sagt her med blomster og funklende sten omkring dig.

Jeg lukker læsningen nu og siger tak til dine og mine hjælpere.

Alt det bedste til dig.

Kærlig hilsen

Anja

FEEDBACK PÅ LÆSNINGEN FRA G:

Kære Anja

Tusind tak for din læsning.

Du har set fuldstændig rigtigt med min barndom og sorg. Jeg har altid sagt, at jeg har overlevet min barndom…. men det er bare ikke nok, jeg skal lære at leve med den og bryde med de dårlige mønstre. Jeg er ikke blevet fysisk misbrugt, men psykisk, og jeg er så  ked af at jeg ikke rigtig har haft nogen barndom, al den angst, voldsomhed og utryghed, alle de krav om at jeg skulle løse problemerne og være voksen helt fra lille af, det sidder i mig og når jeg tænker på mig selv som barn, bliver jeg uendelig ked af det.

Jeg startede i terapi i april måned, og det har i den grad hjulpet mig og åbnet mine øjne. Jeg har pludselig opdaget hvem jeg er og hvad mine behov er, hvordan mine følelser føles….. Hele mit liv har jeg suset rundt og sørget for mine forældre, min eksmand osv osv følt deres følelser og levet op til deres forventninger og krav til mig – men jeg kunne ikke føle mine egne følelser. Det er så dejligt og befriende at begynde at føle mig og hvem jeg er og hvad jeg ønsker.

Mht mændene kan jeg ikke genkende, at der skulle være nogen, jeg ikke har opdaget Måske er det fordi jeg går og håber på at møde manden af ”naturlig” vej (på en cafe, til træning, på arbejde, i byen osv)  altså ikke på netdating og den slags? Jeg er ikke så vild med det netdating, men måske er jeg nødt til at gå den vej?

Under alle omstændigheder er jeg rigtig glad for du ser en kæreste i fremtiden, og endda en der forstår mig. Jeg glæder mig til fremtiden.

Endnu engang tusind tak Anja

Kærlig hilsen

G

2 Comments

 1. Judy Christensen
  16. januar 2018 / 22:14

  Kære Anja
  Har haft nogle meget svære år med sygdom i familien, og har haft
  det utroligt svært på mine arbejdspladser. Tror snart ikke på at jeg passer ind nogen steder.
  Mit spørgsmål til dig:
  Vil jeg snart få et arbejde som vil gøre mig glad?
  Kærlig hilsen
  JAC

  • Anja Dalby
   Forfatter
   26. januar 2018 / 15:02

   Kære Judy

   Mange tak for dit spørgsmål. Jeg er stoppet med at lave brevkasselæsninger, men du er meget velkommen til at bestille en læsning lige her, hvis du ønsker at jeg skal se på dit arbejdsliv.

   Mange kærlige hilsner og tak fordi du læser med.

   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.