Blød, blødere

Selvom jeg her skrev om det jeg kalder for verdens nemmeste øvelse, så er der faktisk en der er endnu nemmere. Jeg har også skrevet om det her, men det er bestemt et emne der tåler gentagelse fra nu og altid.

Find billeder der gør dig glad. Billeder der får dit hjerte til at smelte. Det er ikke pjattet og fjollet. Det er en vigtig del af at træne dig selv i at mærke dit hjerte. Mærke når det lukker sig sammen og bliver hårdt, mærke når det åbner sig og bliver blødt. Når du kender følelsen af hårdhed og blødhed i hjertet, så bliver det meget nemmere at vælge bevidst hvornår det skal være hårdt.

Lad altid dit hjerte være blødt som udgangspunkt. Vær altid kærlig i alt i dit liv. Nogle gange kan det være nødvendigt at lukke hjertet i. Hvis vi oplever at nogen prøver at manipulere med os fx, men det kan vi meget bedre mærke i hjertet hvis det som udgangspunkt er blødt. Hvis det altid er hårdt, så kan vi heller ikke mærke alle de gange andre viser os tillid og kærlighed. Vi kommer så til at møde dem med mistro, det er synd for både os og dem.

Dit hjerte er en vigtig del af dig. Du skal lære at lytte meget på det. Mærk hvor åbent og pulserende det bliver når du tænker på noget rart. Mærk hvor lukket det er når du bliver bange. Bliv bevidst om hvad der gør dig tryg og hvad der gør dig urolig. Tænk over hvorfor det er sådan. Er der en reel grund til at være varsom, eller er det en gammel historie i dig der gør at du lukker i nu? Du behøver ikke være nervøs for at blive rendt over ende af hele verdenen hvis du møder den med et blødt hjerte. Hvis du har øvet dig i at mærke det, så bliver du lynhurtigt klar over hvornår det af sig selv trækker sig sammen, lang tid før din hjerne har hørt alarmklokkerne ringe. Dit hjerte er det klogeste du har, lær at lytte på det og mærke hvad det fortæller dig.

Her er nogle billeder som gør dit hjerte blødere. Mærk dit hjerte, det vil altid være din bedste guide i alt i dit liv.

Blød, blødere

Blød, blødere

Blød, blødere

Blød, blødere

Blød, blødere

 

 

 

 

 

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.