Bevæg dig efter sangen

Lidelse er et sjovt begreb. Det er sjovt fordi lidelse føles så ubehageligt og det er selvom vi selv har fundet på den lidelse vi nu en gang har. Det er sjovt at vi ikke bare giver slip på længslen som skaber lidelsen og på den måde bliver fri fra den ubehagelige følelse.

Hvis vi ikke havde længsler, så havde vi ikke lidelse. Længere er den faktisk ikke. Når man opdager den længsel i sig selv som skaber en lidelse, som så igen gør at man er vågen om natten og spekulerer som en gal over hvad man dog skal gøre ved sin lidelse, så kan man godt føle sig ret fjollet. Og det er okay at grine af sig selv i den situation.

Se bag om de ting du lider under i dit liv og se den længsel der ligger bag, giv slip på længslen og så fordufter lidelsen helt af sig selv.

Længes du efter en bedre økonomi, en slankere krop, en rask krop, et andet job, en anden partner, en hvilken som helst partner? Hvad består dine længsler af? Det er som regel ikke svært at regne ud hvor man længes. De fleste af os har lange lister med punkter på, hvor vi gør os umage med at skrive hvad vi ville ønske var anderledes i vores liv, hvad vi længes efter. Hvad vi gerne vil forandre. Det er de færreste af os der har lange lister med alt det vi ville ønske aldrig ændrede sig…

Hvis du accepterer at det liv du har, det er det liv du har, så er du fri for lidelse. Så er du bare fri. Hvis du accepterer at de omstændigheder du er opvokset under, at den krop du har er den krop du har, at de mennesker der er i dit liv, det er dem der er der, så vil du opdage at alt lidelse forsvinder. At det eneste der er tilbage er nuet.

Et nu, hvor du hele tiden er bevidst om at nu er det tid til at gå, at blive, at bevæge sig i en anden retning. At skabe en forandring, ikke ud fra en længsel, men ud fra en fornemmelse om at livet kan blive endnu mere frit og fredfyldt hvis jeg siger farvel her og goddag der.

Det eneste der er, er nuet. Vores tilstedeværelse og bevidste væren i det. Bevæg dig efter frihed hele tiden. Frihed til at være den du er, det du kan mærke dybt inde i dig selv, er det som er vigtigt for dig. Du kan nemt mærke forskel på den sande følelse af hvad du vil bruge dit liv på og så følelsen fra egoet der konstant længes efter større, bedre, rigere, bare noget andet!

Længslen suger tit i maven, lige over navlen, i solar plexus. Det gør den sande kalden fra sjælen ikke. Den føles som ro i hele kroppen og hovedet, som lys og varme. Øv dig i at mærke forskel på længsel fra egoet som bare skaber mere længsel og mere lidelse og den sande smukke rene sang fra din sjæl. Bevæg dig efter den sang.

Hvis du har brug for vejledning i den bevægelse efter den sang, så har jeg åbnet op for flere typer læsninger og vejledning nu. Læs mere her

Bevæg dig efter sangen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.