ANBEFALINGER

‘My reading with Anja at her beautiful home in the forest was like a spa treatment for the mind. I was hoping for some insights about challenges in my life and Anja completely unravelled my mental knots in a very gentle way, and also showed me the positive path forward. She was spot on about everything she said, in all the details as well as in the bigger picture. It was my first reading ever in my life and a truly wonderful experience. I look forward to the next one.’

– I.T.

“Tusind tak for den smukke clairvoyance. Det er så præcist og meget fint formidlet. Jeg er vild med den måde du laver læsning på. Billederne er helt tydelige i mig og jeg føler mig helt inde i oplevelsen. Jeg har læst det nogle gange nu og det arbejder stille og roligt ind i mig…der kommer hele tiden nye impulser og informationer med.”

-L.E.

“Tusind tak for læsningen. Den er i gang med at bundfælde sig, det er en stor ting, kan jeg mærke. Utålmodighed, rastløshed, fin energi, søgen udenfor mig selv, andres meninger, brokke mig over tingene, min far, mit forhold til kærlighed, ulykkelig, humor…

Jeg er meget overvældet, imponeret og taknemmelig. Nogle ting er jeg meget bevidst omkring og andre ting er gemt væk. Det er mig det der, det hele..

-G.K

“Jeg følte, at der skete meget mere, end bare en læsning. Der var mange synkronisiteter i hele sidste uge, som alle var relaterede til den problemstilling som du så. Jeg følte, at der skete noget imellem os under læsningen. Det var ikke kun dig der kiggede ind i mit univers, men derimod os begge som rejste ind i billederne, og noget blev arbejdet med undervejs. Du sagde f.eks. flere gange, at nu er billedet i ro etc. Var der således sket en forløsning undervejs i mig?

Jeg spekulerer på, om du laver et værdifuldt healingsarbejde imens du laver læsningen? Det er virkelig en spændende proces, hvis du er i stand til at sætte scenen for et livstema, igennem et symbolsk billede, hvorved at jeg som klient kan komme i dialog med mine egne energier/personligheder/dysfunktioner/ressourcer/kraft etc, igennem dig! Tænk at du kan være spejlet, der tillader mig at komme i kontakt med sider i mig selv, og kommunikere med dem igennem dig, og at vi i fællesskab kan rejse ind i mine temaer og tage på en healingrejse sammen? Det er altså vildt…. De første følelser jeg fik i forbindelse med læsningen var, at konceptet er genialt enkelt, og meget …. konkret? Ikke for meget airy fairy, men en rejse ind i mit eget billedlige univers.”

-P.

“Anjas clairvoyance over Skype, var for mig ligesom direkte tv. At se Anja arbejde online, med direkte kontakt med guiderne, kraftdyr, smukke visuelle billeder og en kontakt optil her og nu. Anja startede med en smuk forklaring på mine kraftdyr, fortalte meget levende og visuelt. Billeder, som sagde mig meget om den, jeg er lige nu og hvor jeg er på vej hen. Anja er en meget rummelig person. Der var noget af det hun sagde som jeg ikke kunne forstå, få det til at passe, men Anja, så rummelig som hun er, sagde vent lige, der kommer mere, så lag på lag åbnede der til sidst en stor gave til mig, som jeg er dybt taknemlig for. Anja er en meget dygtigt clairvoyant, hun har smukke visuelle billeder til dig i din rejse, store indsigter og gaver, du kan åbne sammen med hende. Jeg kan kun varmt anbefale Anja.”

-M.

Tak for din clairvoyance. Den rører mig meget, faktisk måtte jeg læse den bid for bid over et par dage. Jeg kan kende meget – også ting som jeg egentlig helst ikke ville genkende. Jeg føler dit kærlige skub i retning mod det liv jeg gerne vil leve. Faktisk har jeg haft nogle anderledes aktive dage efter læsningen, som jeg har nydt på en anden måde end ellers, fordi jeg har huske at fokusere på at det var oplevelser/ting jeg gerne ville, selvom det førte travlhed og praktiske udfordringer med sig. Igen tusind tak for din læsning, jeg glæder mig til at arbejde med det hele og se hvor det bringer mig hen – du hører helt sikkert fra mig igen.

-A.G.

“Kære Anja,
Tak for to fantastiske clairvoyancer! Du har hjulpet mig med at møde mig (mit højere selv) i en periode af mit liv hvor mit eget (klar)syn var sløret. Af hjertet tak. Læsningerne giver så meget mening og er meget brugbare for mig. Det er dejligt at have hjælpere på vejen og du er en skøn en af slagsen :-). Tak for at du holdt lyskilden så at jeg bedre kan få øje på min vej.”

-M.M.

Har du læst de etiske regler, som jeg rejste ud på en ånderejse for at hente?

Du kan læse fortællingen lige her.

“Tusinde mange tak, for den smukke clairvoyance. Sikke en fin og respektfuld måde at møde et andet menneske på, tak. Jeg må indrømme at tårnene trillede, over din beskrivelse af mig. Det er absolut genkendeligt. Smukt at blive set, for hvad der også gemmer sig bag letheden. Sjovt du nævner det med at der skete et skift i mit bryst og at du kunne se et lettelses suk… Jeg har hen over hele weekenden, haft oplevet et tryk i brystet, og valgte faktisk i dag at lytte indad, og tage mig en sjælden omsorgsdag, væk fra arbejdet. Da jeg læste dine ord og tårerne trillede, lettede trykket :)
Tak for en positiv oplevelse.”

-R.R.

“Tusind tak for den smukke clairvoyance. Det er så præcist og meget fint formidlet. Jeg er vild med den måde du laver læsning på. Billederne er helt tydelige i mig og jeg føler mig helt inde i oplevelsen. Jeg har læst det nogle gange nu og det arbejder stille og roligt ind i mig…der kommer hele tiden nye impulser og informationer med. Endnu en gang tak til dig og for dig:)”

-R.S.

“At få en clairvoyance hos Anja har været som at starte på en rejse. En rejse ind i mig selv. Hvor jeg har opdaget, hvor stærk og kraftfuld jeg er, hvis jeg bare lytter, lægger mærke til og lærer at se ting for hvad de virkelig er. Det er som om jeg for første gang har fået åbnet op ind til MIG.

Med Anjas hjælp tog jeg et meget stort skridt væk fra komfortzonen, så jeg kunne nå derhen i mit liv, hvor jeg gerne ville være. Men jeg havde brug for starthjælp! Og det er her, Anja har en særlig gave. En nøgle, der kærligt og respektfuldt låser op, så jeg lærte at gå med mig selv, smide mit egos bange råben over bord og finde ind til min sjæls skatkammer.

Anjas opmærksomhed, dybde og seriøsitet i forhold til at hjælpe mig derhen, hvor jeg gerne ville være, har haft en afgørende indflydelse. Det plus et enkelt eller to blide spark bagi har gjort, at jeg står et sted nu, hvor jeg bare for et år siden ikke ville have troet, jeg kunne bevæge mig hen på så kort tid. Det har været et stort arbejde, men med Anjas hjælp har det været overskueligt, og jeg har oplevet at bevæge mig kontinuerligt fremad støttet af de redskaber som Anja har givet mig med på rejsen.”

-M.L.

“Gennem Anjas clairvoyance har jeg fået et anvendeligt redskab til at acceptere mig selv, som lige præcis den person JEG er. Det er som om, at jeg har fået justeret mit kompas efter mange års forvirring og fortvivlelse omkring hvad jeg vil, hvem jeg er som person og hvorfor jeg er som, jeg er. Inden for de sidste par år er jeg gået fra at være utrolig udadvendt, social og overdreven energisk – til at være introvert, følsom og asocial. En kontrast og modsætning, der har været utrolig svær for mig at acceptere. Anja favner hele følelsespaletten og får vendt dine udfordringer nu og her samt evt. mindre positive sider af din personlighed, så de føles som en særlig gave. Hun rammer plet i forhold til at beskrive din nuværende situation og giver samtidig vejledning til hvordan du kan komme videre på din rejse. Clairvoyancen har derfor lært mig at tænke og se anderledes på min personlighed, min livsrejse og identificere MIN særlige styrke. Og den har ikke mindst give mig en enorm ro i sindet fordi Anja har udstyret mig med et kompas, der hjælper mig til at arbejde videre med mig selv. Står du i en situation hvor du har behov for flyve op i helikopteren for at få et ordentligt indblik i dit liv og din sjæl, så kan jeg helt klart anbefale en læsning hos Anja, der kyndigt giver dig et skub i den rigtige retning.”

-P.Z.

“Anja har en skøn og behagelig måde at lave en clairvoyance på, konkret og jordnær. Hun er skarp og kommer ind under huden. Jeg har haft nogen problem stillinger som stammer fra noget tidligere liv, hvor Anja har kunnet se igennem det og givet mig løsninger på, hvordan jeg selv kan arbejde videre med det, og heale mig selv.
Anja guider rolig, men med sikker ”hånd”, rundt i mit liv, fortid, nutid og fremtid. Virker som om, jeg kan se klarere på mit eget liv og mine mønstre.
Anja er ydmyg over for hendes evner, og det gør, at hun faktisk har meget mere kontakt opadtil end vi andre kan forstå.
Kan af hele mit hjerte anbefale Anja.”

-E.V.

“Jeg fikk nylig en clairoyance av Anja og hun er kjempe flink, skarp, kjærlig og støttende. Jeg vil på alle måter anbefale henne, særlig hvis du øver deg i å lytte til deg selv eller er nysgjerrig på hvordan du kan utvikle deg i essens med deg selv Tusind tak for den utrolig fine læsning. Jeg blev dybt rørt og hele din beskrivelse var både smuk og sand. I tillæg til den store forståelse af mig selv som læsningen gav, så var det utrolig godt at blive støttet og få at vide at det kommer til at gå fint, specielt fordi du snakker det sprog jeg forstår. Jeg vil takke dig igen og vil tro at det ikke er sidste gang jeg kontakter dig.”

-L.D.

Læs flere anmeldelser af mit arbejde på Facebook

“Tænk, hvis hvis der fandtes et menneske, som kunne se dig, som du i virkeligheden var? Som kunne kigge ind i din sjæl og se dit fulde potentiale? Som kunne formidle dette til dig, på en facon som både var tryg, stærk og handlingsorienteret?

Anja er for mig en, som kan netop dette, da hun hurtigt fik en utrolig klar fornemmelse af hvem jeg i virkeligheden var. Hun har en fantastiske evne til at skrælle lag for lag af personligheden væk, så der tilbage kun står det, som bedst kan beskrives som “essensen” af dig selv.

Hendes clairvoyance har været præcis og skåret lige ind til benet. Hun svingede ikke om sig med spirituelle floskler, men beskrev mig derimod meget konkret og jordnært, samt hele tiden med fokus på, hvad jeg havde brug for at arbejde videre med. Noget var dejligt at høre, andet var mere konfronterende og mindre rart, men hele tiden så trygt og guidende, at jeg forstod og følte, at det hele var nødvendigt for at skubbe mig videre i min spirituelle udvikling.

Jeg har mødt mange dejlige mennesker i mit liv, men jeg har aldrig mødt et menneske, som udstråler en større varme, forståelse og visdom end Anja. Hun må bestemt have en direkte kanal til de højere verdener med al deres visdom og kærlighed. Hun er i sandhed noget ganske særligt, og jeg kan varmt anbefale hendes læsninger.”

-S.L.

“I foråret fik jeg en clairvoyance hos Anja. På forhånd var jeg blevet bedt om at tænke på spørgsmål, jeg gerne ville have besvaret. Jeg tænkte og tænkte og kunne kun komme i tanke om to, hvoraf det ene ikke gav nogen mening. Jeg stillede begge spørgsmål fordi jeg er velopdragen og gerne ville vise at jeg havde forberedt mig :). Det første spørgsmål blev – ret uventet – besvaret med helt praktiske forslag om hvilke vitaminer jeg bør spise og besked om, at en kraniosakralterapeut ville kunne afhjælpe problemet. Jeg har siden været til kraniosakralterapeut og tågen er bogstavelig talt lettet fra min hjerne.

Det andet spørgsmål som ikke gav mening for mig viste sig at handle om en glemt oplevelse fra min barndom, en oplevelse som Anja beskrev. Jeg fik afklaring på en erfaring som har plaget mig og fyldt enormt meget, uden at jeg vidste den eksisterede. Tingene faldt på plads og dermed kunne jeg begynde at håndtere dem.

Ved en clairvoyance er Anja yderst varsom og afslører ikke mere end man kan magte, lige der, på det tidspunkt i ens liv. Jeg anbefaler alle der har lyst og nysgerrighed til at begive sig på en tur med Anja og hendes vejledere ind i sjælen og ud i verden. Begge er langt rigere end jeg havde turdet håbe på.”

-C.A.

“Jeg har aldrig følt mig så set og ramt før.”

-L.Q.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.