5 tips til at finde en vejleder der passer til dig

Hvordan vælger du en vejleder* der passer til dig?

5 tips til at finde den hjælp der passer dig.

Så du har nemmere ved at vælge den rigtige rådgiver, som kan hjælpe dig videre i din udvikling lige nu.

  1. Det er en god idé, at sikre sig at du taler samme sprog som den rådgiver eller vejleder du har valgt. Det vil sige, hvis du ikke forstår de termer der bliver brugt på fx vejlederens hjemmeside, så er det godt at du gør dig det helt klart, at det ikke er fordi du ikke er begavet nok. Vejlederen er sandsynligvis bare ikke et godt match til dig. Læs på hjemmesiden og mærk hvordan ordene føles i dig. Om du er med på, hvad de ord der bliver brugt betyder. Hvis ikke, så bevæg dig videre.
  1. Læs anbefalingerne og eventuelle statements fra andre kunder. Mærk om den måde andre har fået rådgivning på, er en måde der taler til dig. Hvis anbefalingerne ingen mening giver for dig. Hvis du kan mærke at det slet ikke ræsonnerer med dig og den du er. Hvis det bliver for indspist i sproget som både vejleder og kunderne bruger og du stadig ikke er helt med på hvad der menes, så bevæg dig også videre til en anden vejleder.
  1. Det kan være en god idé, at sætte sig i kontakt med vejlederen først og lige mærke om måden personen kommunikerer på, er noget for dig. En ting er nemlig hvordan noget kan se ud på en hjemmeside. Kommunikationen kan være meget anderledes på mail eller i telefonen. Så mærk efter der også. Føl dig aldrig presset til at købe eller bestille en ydelse, hvis det ikke føles rigtigt. Du bestemmer. Det er din rejse her.
  1. Husk, at hvis du får den mindste følelse af at være forkert, så gå videre. Det kan naturligvis handle om noget i dig, men der er ingen grund til at tage den chance. Normalt vil det være din intuition der fortæller dig, at her kan du risikere at komme til at betale for at få af vide, at du ikke er okay som du er. Det er der ingen grund til at give penge for. Du kender nok selv nogen, som du kan få til at sige det til dig. Ganske gratis.
  1. Forhold dig så åben og nysgerrig som muligt. Forbered dig selv på at du nu kan få nogle informationer, eller hjælp, til at rykke tæppet væk under egoet. Giv egoet en is, mens du modtager den hjælp du har bedt om. Så kan du nemlig bedre koncentrere dig sammen med vejlederen. Og lave en handleplan for hvordan du bedst mulig bliver fri, til at leve det liv du ønsker dig.

Læs mere i blogindlæg her og her om den rigtige hjælp.

*En vejleder kan være en hvilken som helst type behandler, rådgiver, coach, clairvoyant o.s.v.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.