HVAD ER THE WORK?

 

The Work er et effektivt redskab til at lære egoet at kende i os. Når vi kender egoet og dets mekanismer, så er det så meget nemmere, at se når det er på færde og vælge det bevidst fra.

Jo bedre vi kender os selv, jo nemmere bliver det at vælge kærligt og venligt, både overfor os selv og overfor andre. The Work er et yderst effektivt redskab til at lære sig selv bedre at kende med.

 

 

Dette tilbud om at lave The Work med mig, er både til dig som er nysgerrig på hvordan redskabet virker men som måske aldrig har haft muligheden for at opleve det før. Det er også til dig som har et stort kendskab til værktøjet, men gerne vil have muligheden for at arbejde konkrete emner igennem i dig.

Det kan du på denne måde. Herunder kan du læse mere om hvordan.

Min eget arbejde med egoet, går så smukt hånd i hånd med The Work. Mine over 20 års erfaring med selvudvikling og ego-arbejde, har rustet mig særdeles godt til at spotte egoet og til at guide andre i deres arbejde med at slippe fri af egoets favntag.

Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til de helt rigtige overbevisninger i The Work og til at guide dig igennem de faldgruber egoet kan præsentere for dig. Jeg er med andre ord, en rigtig god rejseleder i arbejdet med egoet og det gælder i særdeleshed også med The Work som redskab.

The Work lader dig genopdage dig selv og den kærlighed du altid har følt til dig selv, inde under egoets overbevisninger. Den barnlige glæde der er ved at være i live og ved at være lige præcis dig.

Det eneste formål der er med dette redskab, er at hjælpe dig til at blive fri. Fri så du kan være tilstede i dig, som det unikke væsen du er. Fri til at være helt rent tilstede. Tilstede i nu og i ren væren.

Du kan købe en The Work facilitering til 750 kr for en time. Det er ca den tid det tager at arbejde igennem en oneliner, altså en enkelt overbevisning.

Den kan du bestille her via Paypal [wpecpp name=”1 * The Work” price=”750″ align=”center”]

eller du er også velkommen til at betale via Mobilepay på 61262171

Du kan lave The Work uden nogensinde at have prøvet det før. The Work består af 4 spørgsmål og omvendinger på en overbevisning du måtte have. The Work er lavet af Byron Katie og er et redskab der er tilgængeligt for alle. Hvis du er interesseret i at downloade og lave dine egne worksheets, så kan det gøres lige her.