BESTILLING AF KRAFTDYRSTEGNINGER

Herunder kan du bestille en original tegning efter eget valg. Som du kan se her på min hjemmeside og på Instagram, så tegner jeg dyr og især kraftdyr.

Det kan være kraftdyr som du selv ved du har, eller som måske er dukket op i en læsning du har fået af mig. Det kan også bare være et dyr hvis energi du gerne vil forbinde dig med, eller som du på en eller anden måde føler dig forbundet med.

Når vi bliver mindet om vores kraftdyr, fx via billeder vi har på væggene, så bliver vi mindet om vores egen kraft. Vi bliver mindet om, at der er andet i vores liv end vores dagligdag. Vi kan lige tage et minut hvor vi tapper ind i den energi som dyret på tegningen repræsenterer for os.

Det er sådan jeg selv bruger, det at omgive mig med mine kraftdyr i mit eget hjem. Det er en måde at minde mig om min rejse her på Jorden. Lige at give mig selv en åndelig high five, så jeg får et løft i min energi og et nyt og kraftfuldt blik på det der er.

Eksempel på en kraftdyrstegning.

Denne tegning skulle indeholde både en elefant og en mus.

A4 Tegning på syre og klorfrit 250 g papir – 2050 kr

(Incl. forsendelse)

A4 har målene 21,0 × 29,7 cm

Ved at trykke på køb knappen herover, så bestiller du en original tegning i A4 størrelse.

Du kan også betale via Mobilepay på 61262171

A3 Tegning på syre og klorfrit 250 g papir – 2550 kr

(Incl. forsendelse)

A3 har målene 29,7 × 42,0 cm

Ved at trykke på køb knappen herover, så bestiller du en original tegning i A3 størrelse.

Du kan også betale via Mobilepay på 61262171

Du er meget velkommen til at skrive til mig via kontakt formularen her til højre, for at fortælle mig hvad det er for et dyr du gerne vil have at jeg tegner til dig.

Eller du kan skrive til mig på anja{at}anjadalby.dk

Når jeg har modtaget din betaling og din email, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt og vi laver nærmere aftale ang. tegningen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]