Skype læsning

En læsning over Skype, foregår på den måde, at vi aftaler et tidspunkt for læsningen og så ringer jeg dig op. På forhånd vil jeg have modtaget et foto af dig og de spørgsmål du måtte have til dit liv. Under læsningen dykker jeg ned i dine spørgsmål og sammen ser vi på det der er.

Skype læsningen er særlig på den måde, at vi kan samtale om det der bliver beskrevet og læsningen bliver dynamisk og healende mens den finder sted.

Under læsningen er det godt, hvis du også synker ned i et andet lag i dig selv. At du lukker dine øjne og følger med de beskrivelser der kommer fra mig. På den måde er det nemlig muligt, at lave et andet arbejde en bare en læsning. På den måde sker der nemlig også en healing, og læsningen kan opleves meget transformerende.

Det er et magisk arbejde som jeg sætter rammerne for. Men der må gerne afbrydes og kommenteres under læsningen. Hvis du forholder dig åben og er deltagende, er det også af afgørende betydning for, hvor meget hjælperne kan få lov at gå ind og støtte op om et skift i din bevidsthed og energi, hvis det altså er det du ønsker dig.

Læsningen tager ca. 60 min.

Pris: 1200 kr

Bestil via Paypal

[wpecpp name=”Skype Læsning” price=”1200 kr” align=”center”]

Eller betal via Mobilepay på:

6126 2171

Anja favner hele følelsespaletten og får vendt dine udfordringer nu og her samt evt. mindre positive sider af din personlighed, så de føles som en særlig gave. Hun rammer plet i forhold til at beskrive din nuværende situation og giver samtidig vejledning til hvordan du kan komme videre på din rejse. Clairvoyancen har derfor lært mig at tænke og se anderledes på min personlighed, min livsrejse og identificere MIN særlige styrke.

-M.L.

Jeg fikk nylig en clairoyance av Anja og hun er kjempe flink, skarp, kjærlig og støttende. Jeg vil på alle måter anbefale henne, særlig hvis du øver deg i å lytte til deg selv eller er nysgjerrig på hvordan du kan utvikle deg i essens med deg selv. Tusind tak for den utrolig fine læsning. Jeg blev dybt rørt og hele din beskrivelse var både smuk og sand.

-E.V.

Gavekort

Bestil et gavekort, på enten en skreven læsning eller en Skype læsning. Modtageren af gavekortet bestemmer selv hvilken type læsning de vil benytte sig af.