Skreven læsning

Det jeg har brug for, for at kunne lave en skreven læsning af dig og påbegynde arbejdet med dit liv og din energi, er et foto af dig.

Det skal være et foto taget for nyligt, indenfor de sidste par uger. Det skal helst være et foto taget op af en rimelig neutral baggrund, og der må ikke være andre mennesker eller dyr med på billedet.

Hvis det ikke kan være et helkrops-foto, så er et foto fra livet og opefter den næstbedste løsning.

Stil helst ikke mere end tre spørgsmål, ellers kan det være svært at nå i dybden med dem.

Når jeg har modtaget din mail og betaling, så skriver jeg til dig, hvornår jeg laver læsningen. Jeg plejer at lave læsningen inden for et par dage, men der kan godt gå op mod en uge i meget travle perioder.

Pris: 1200 kr

Bestil via Paypal

[wpecpp name=”Skreven laesning” price=”1200 kr” align=”center”]

 

Eller betal via Mobilepay på:

6126 2171

Opfølgende læsning

 

En opfølgende læsning, kan købes efter den første læsning. Hvis der dukker noget op du gerne vil have jeg skal se yderligere på.

Denne læsning koster 800 kr. Bestil via Paypal eller Mobilepay og så kontakter jeg dig med de informationer jeg har brug for.

En opfølgende læsning kan både foregå på skrift eller over Skype. En opfølgende læsning koster 800 kr og kan bestilles via Mobilepay 6126 2171 eller via Paypal her:

[wpecpp name=”Opfølgende læsning” price=”800 kr” align=”center”]

OBS. En opfølgende læsning kan kun bestilles inden for 3 mdr. efter den første læsning. Derefter er det nødvendigt at du bestiller en ny fuld læsning igen.

Anjas clairvoyance har været præcis og skåret lige ind til benet. Hun svingede ikke om sig med spirituelle floskler, men beskrev mig derimod meget konkret og jordnært, samt hele tiden med fokus på, hvad jeg havde brug for at arbejde videre med. Noget var dejligt at høre, andet var mere konfronterende og mindre rart, men hele tiden så trygt og guidende, at jeg forstod og følte, at det hele var nødvendigt for at skubbe mig videre i min spirituelle udvikling.

-A.S.

Ved en clairvoyance er Anja yderst varsom og afslører ikke mere end man kan magte, lige der, på det tidspunkt i ens liv. Jeg anbefaler alle der har lyst og nysgerrighed til at begive sig på en tur med Anja og hendes vejledere ind i sjælen og ud i verden. Begge er langt rigere end jeg havde turdet håbe på.

-C.

Gavekort

Bestil et gavekort, på enten en skreven læsning eller en Skype læsning. Modtageren af gavekortet bestemmer selv hvilken type læsning de vil benytte sig af.