DEN STILLE VEJ

Der er nogle helt konkrete trin, du kan tage for at komme dertil, hvor livet bare flyder og eventyr på eventyr står i kø.

Det er de trin jeg vil fortælle dig om i Den Stille Vej.

DOWNLOAD PDF MED FLERE INFORMATIONER OM DEN STILLE VEJ LIGE HER

Eller lyt på indspilningen af teksten lige her:

 

De redskaber jeg tilbyder her, ved jeg virker. Det er redskaber som er blevet brugt gennem alle tider og de har virket for alle dem der har haft disciplinen til at bruge dem. Og det er det eneste det kræver af dig, som deltager i kurset. Du skal ville gå af Den Stille Vej.

Du skal have den her længsel i dig. En længsel efter noget andet, en tro på at der må være andet vi skal bruge vores tid på her, end at smøre madpakker og gå til bestyrelsesmøder i Andelsforeningen. At der faktisk må være en mening med galskaben. Den mening vil jeg vove at påstå du kan finde, hvis du følger de helt simple, men meget kraftfulde trin i Den Stille Vej.

Meningen med livet, det lyder så pompøst. Det er det bare ikke.

Det hele er meget simpelt og ikke så svært som vi tror eller er blevet fortalt.

Jeg er ekspert i at give mig selv dårlig samvittighed og jeg har bestemt ikke brug for guruer til at hjælpe mig med det – tvært i mod. Jeg vil hellere øve mig i at acceptere min uperfektion endda holde af den og ad den vej blive et bedre og gladere menneske. Og derfor føles det her rigtigt. Tak Anja. Jeg er virkelig glad for at jeg hoppede med på Den Stille Vej.

M.L.

Vi er mange der går på den stille vej. En vej i konstant dialog med verden omkring os. Ydmyge overfor vores rejse her og med det Guddommeliges kraft, som en konstant reminder på at holde os til Den Stille Vej. En vej hvor egoet er blevet en rejsefælle vi krammer kærligt, men ikke lader have magt over os.

Den Stille Vej er til dig der ikke ønsker at gøre et stort nummer ud af din spiritualitet. Som har erkendt, at det at være et spirituelt menneske, ikke handler om at vise det til verden omkring os. Men at det er en indre rejse og at den foregår i stilhed og kærlighed til livet.

For at kunne være i flow, er det nødvendigt at være åben og være stille. Det er det som alle store mestre igennem tiderne har arbejdet med. At gøre egoet stille og åbne for kontakten med sjælen.

Du er selv Mesteren, Guruen, den store Lærer. Der er ingen over dig og ingen under dig. Vi er selv de bedste eksperter i vores eget liv og vores egen rejse.

Kære Anja – TAK for anden lektion til Den Stille Vej! Du skriver så fint, ligefremt, følsomt og humoristisk om taknemmelighedens transformerende kraft. Og det er så sandt så sandt!

T. A.

Hvad kurset Den stille Vej består af:

Kurset varer i 12 måneder. Hver fjerde uge får du tilsendt en tekst og øvelser, på omkring 18 – 22 sider.

Du kan også vælge at modtage lektionerne som MP3, indtalt af mig. Eller begge dele hvis du har lyst til det.

Med på sidelinjen får du mig og min clairvoyante rådgivning. Så hvis du støder på noget i dig selv undervejs på kurset, som måske bremser dig i din videre færd, så kan du skrive til mig i Facebookgruppen og blive ledt videre.

Meningen er nemlig at du rykker dig mest muligt i løbet af de her 12 måneder, så du bliver virkelig godt rustet til at fortsætte på egen hånd bagefter.

Hvad får du?

 • Du får en lektion tilsendt på mail hver fjerde uge. Enten som en pdf, en mp3 eller begge dele hvis du vælger det. Listen over lektionerne kan du se herunder.
 • Du får adgang til en lukket gruppe på Facebook. En gruppe hvor os der går på Den Stille Vej kan dele erfaringer og hvor det er muligt at kontakte mig hvis der er noget du gerne vil have uddybet undervejs, eller hvis du har spørgsmål af den ene eller anden slags.
 • Du får 25 % rabat på de læsninger jeg laver. På meditationsgrupper og workshops.

Hvis du vælger enten at modtage kurset som pdf eller mp3, så er prisen er kun 195 kr pr måned, det vil altså sige, 2340 kr i alt.

Du kan også vælge at betale for hele kurset på én gang, så koster det kun 1995 kr.

Hvis du vælger at modtage BÅDE pdf og mp3, så er prisen 245 kr pr måned, det vil sige 2940 kr i alt.

Du kan også vælge at betale for BÅDE pdf og mp3 på én gang og så koster det kun 2495 kr.

Du tilmelder dig kurset ved at betale via paypal herunder. Derefter modtager du en intro mail fra mig og første lektion enten via

DEN STILLE VEJ SOM PDF:

Hvis du gerne vil betale for alle 12 måneder på Den Stille Vej på en gang og modtage Den Stille Vej som tekst (PDF).

Pris 1995 kr (Rabat 345 kr)

DEN STILLE VEJ SOM PDF:

Hvis du vil betale for Den Stille Vej over 12 måneder á 195 kr pr måned og modtage Den Stille Vej som tekst (PDF):
DEN STILLE VEJ SOM MP3:

Hvis du gerne vil betale for alle 12 måneder på Den Stille Vej på en gang og modtage Den Stille Vej som lyd (MP3):

Pris 1995 kr (Rabat 345 kr)

DEN STILLE VEJ SOM MP3:

Hvis du vil betale for Den Stille Vej over 12 måneder á 195 kr pr måned og modtage Den Stille Vej som lyd (MP3):
DEN STILLE VEJ SOM PDF OG MP3:

Hvis du gerne vil betale for alle 12 måneder på Den Stille Vej på en gang og modtage Den Stille Vej som BÅDE TEKST (PDF) og LYD (MP3):

Pris 2495 kr (Rabat 445 kr)

DEN STILLE VEJ SOM PDF og MP3:

Hvis du vil betale for Den Stille Vej over 12 måneder á 245 kr pr måned og modtage Den Stille Vej som BÅDE TEKST (PDF) og LYD (MP3):
Jeg holder døren åben for tilmeldinger lidt tid endnu. Men ikke for evigt, da jeg allerede er i gang med at skrive fortsættelsen til Den Stille Vej. Fortsættelsen er intuitions og energiarbejde udvidet og er altså en overbygning på de første 12 lektioner som Den Stille Vej består af.

Kurset varer i 12 måneder og når du tilmelder dig, så binder du dig for alle 12 måneder. Den ene grund, til at det er sådan, er at kurset er et forløb du arbejder dig igennem. Som en bog med en slutning. Og den anden grund er, at det er rigtig godt, at dedikere dig selv til sådan et arbejde her i et år. Et år er ikke længe. Men det er længe nok til at du virkelig kan rykke dig. At du kan komme til at stå stærk i din egen spirituelle udvikling.

Jeg ELSKER den måde du serverer den slags (Den Stille Vej) på. Det er slet ikke uspiseligt for sådan en jordbunden og ikke særlig spirituelt anlagt personage, som mig.

M.S.

Deltager i Den Stille Vej

Indholdsfortegnelse over kurset Den Stille Vej:

 • 1. Lektion: Meditation
 • 2. Lektion: Taknemmelighed
 • 3. Lektion: Naturen
 • 4. Lektion: Jordforbindelse
 • 5. Lektion: Nuet
 • 6. Lektion: Skyggearbejdet

 • 7. Lektion: Mørke og lys
 • 8. Lektion: Intuition
 • 9. Lektion: Intuition II
 • 10. Lektion: Bøn
 • 11. Lektion: Flow og synkronisitet
 • 12. Lektion: Det sidste

 

Kurset strækker sig altså over 1 år. Men i virkeligheden kommer det til at vare resten af dit liv.

Og det er det skift i bevidsthed der er vigtig. At vi forstår, at den her vej, den går vi på for altid.

Det kræver kriger-energi, udholdenhed og disciplin.

Til gengæld bliver du belønnet i tusindfold af livet omkring dig,

over at du åbner dig for din egen særlige spirituelle rejse her på Jorden.

Har du spørgsmål til Den Stille Vej, er der noget der undrer dig, noget du gerne vil have afklaret?

Skriv endelig til mig hvis der er noget du gerne vil vide, eller hvis der er noget jeg kan forklare bedre endnu angående kurset.

Du er velkommen til at skrive via kontaktformularen her til højre eller du kan også skrive på anja{at}anjadalby.dk

Skriv til mig!

10 + 7 =

Det er i øvrigt første gang, jeg tror på, at jeg nok skal lære at meditere. Du får det forklaret, så det ikke længere er alt for mystisk. OG at det tager tid at lære…

K.K.

Deltager i Den Stille Vej

Kraftdyrstegning

Få guide til ego og intuition

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil du modtage 5 mails, hvori du lærer hvordan du nemmere kan skelne mellem hvad der er dit ego der taler i dig og hvad der er din intuition.

You have Successfully Subscribed!