LÆSNINGER AF DYR

Læsninger af dyr, foregår på samme måde som læsninger af mennesker. I en dyrelæsning går jeg også ind via et foto af dyret og møder dyret i det rum der bliver skabt af dyrets bevidsthed og min. I det rum fortæller dyret mig hvad det er det gerne vil kommunikere til de mennesker der er omkring det. Sådan at dyret og menneskene kan skabe de bedste omstændigheder og relationer i fællesskab.

Jeg laver læsninger for dyr som pludselig ændrer adfærd, dyr der er blevet syge, bange, urolige. Jeg laver læsninger for dyr der har brug for hjælp til at give oplysninger videre til menneskene omkring det.

Jeg laver læsningen hos mig og sender den efterfølgende til dig på mail. Det er altså ikke nødvendigt at mødes fysisk for at lave den.

Det jeg har brug for, for at kunne lave en skreven læsning af dyret og påbegynde arbejdet med dyrets energi, er et foto af dyret.

Det skal være et foto taget for nyligt, indenfor de sidste par uger. Det skal helst være et foto taget op af en rimelig neutral baggrund, og der må ikke være andre mennesker eller dyr med på billedet.

Jeg laver læsninger for alle dyr. Både husdyr og landbrugsdyr. Dyr har en bevidsthed som det også er mulig at kontakte og tale med. Det er en rigtig god måde at øge kontakten med dit dyr på og til at forstå hvad det registrerer og hvorfor.

Stil helst ikke mere end tre spørgsmål til dit dyr eller på dyrets vegne, ellers kan det være svært at nå i dybden med dem.

Når jeg har modtaget din mail og betaling, så skriver jeg til dig, hvornår jeg laver læsningen. Jeg plejer at lave læsningen inden for et par dage, men der kan godt gå op mod en uge i meget travle perioder.

Hvis du gerne vil have at jeg tager ud og er sammen med dit dyr, så er det også en mulighed. Kontakt mig på anja@anjadalby.dk og vi finder sammen ud af hvornår det passer. Til denne type læsning skal du regne med at der kommer en transportpris oveni, men det taler vi om.

Min erfaring med at lave dyrelæsninger er stor og jeg har rigtig gode resultater med at få kontakt og med at tale med dyr på menneskers vegne. 

Jeg kan videregive de informationer, som kan være afgørende for om dyret ændrer adfærd og får det godt igen.

En læsning af et dyr koster 550 kr. Uanset dyrets størrelse, problemstillinger eller andet.

Du bestiller en dyre-læsning ved at betale via Paypal herunder eller via Mobilepay på tlf.nr. 61262171 til Anja Dalby