CLAIRVOYANCE

Skreven læsning

 

Det du får, når du bestiller en Skreven læsning, er svar på de spørgsmål du måtte have og en beskrivelse af hvem du er og hvad du har med dig i dette liv. Jeg laver læsningen hos mig og sender den efterfølgende til dig på mail. Læsningen fylder omkring 4 sider, og det er altså ikke nødvendigt at mødes fysisk for at lave den.

Denne type læsning er unik på den måde, at du kan sidde i ro og fred hjemme hos dig selv, og igen og igen, dykke ned i læsningen og mærke hvad det er den vil dig. Den vil blive ved med at udfolde sig for dig. Du vil opdage at fx 6 mdr. efter læsningen er lavet, vil den fortælle dig helt nye ting, som du fx ikke var klar til at høre, da du læste den første gang.

Læs mere om en Skreven læsning her.

Skreven læsning 800 kr. Bestil her:

Skype læsning

 

En læsning over Skype, foregår på den måde, at vi aftaler et tidspunkt for læsningen og så ringer jeg dig op. På forhånd vil jeg have modtaget et foto af dig og de spørgsmål du måtte have til dit liv. Under læsningen dykker jeg ned i dine spørgsmål, og sammen ser vi på det der er.

Skype læsningen er særlig på den måde, at vi kan samtale om det der bliver beskrevet og læsningen bliver dynamisk og healende mens den finder sted. Læsningen bliver optaget og sendt til dig som mp3 fil lige efter, så du kan lytte på den lige så tit du vil. Det er ofte en rigtig god idé at lytte på den igen, da nogle informationer bliver filtreret fra af vores bevidsthed mens læsningen foregår.

Læs mere om hvordan en læsning over Skype foregår lige her.

Skype læsning 800 kr. Bestil her:

Hvad du får ud af en læsning

 

Når du bestiller en læsning hos mig, så får du hjælp til din åndelige udvikling.

Du får konkrete redskaber og råd. Et andet syn på dig selv og dit liv. Et meget større perspektiv på tingene.

Du vil opleve det som et løft i din energi; En læsning  kan holde dig flyvende i lang tid.

Når du lander, vil du se at du lander et andet sted end du var før.

Der er rykket noget indeni dig, som gør at du har nemmere ved at bevæge dig stærkere og mere harmonisk igennem livet.

Etikken

I arbejdet som clairvoyant, er det naturligvis særdeles vigtigt at have en god etik. Da jeg i min læretid, skulle finde de etiske retningslinjer som jeg bruger i mit arbejde, kom jeg ud på en rejse som jeg har beskrevet her.

Anbefalinger

Under punktet Anbefalinger, kan du læse hvad andre kunder har udtalt, efter de har modtaget en læsning fra mig.

Tak for din clairvoyance. Den rører mig meget, faktisk måtte jeg læse den bid for bid over et par dage. Jeg kan kende meget – også ting som jeg egentlig helst ikke ville genkende. Jeg føler dit kærlige skub i retning mod det liv jeg gerne vil leve.

-M.

Skriv hvis du har spørgsmål eller andet

4 + 5 =

Bestil Skreven læsning her:

  • I en læsning får du hjælp, til at se problematikkerne i dit liv i et større perspektiv.
  • Du kommer du til at kunne se storheden i dit livs temaer.
  • Du får redskaber til at kunne ændre det du vil ændre, og et kærligere syn på det der er.

Bestil Skype læsning her:

Jeg følte, at der skete meget mere, end bare en læsning. Der var mange synkronisiteter i hele sidste uge, som alle var relaterede til den problemstilling som du så. Jeg følte, at der skete noget imellem os under læsningen. Det var ikke kun dig der kiggede ind i mit univers, men derimod os begge som rejste ind i billederne, og noget blev arbejdet med undervejs.

-A.

Tusind tak for den smukke clairvoyance. Det er så præcist og meget fint formidlet. Jeg er vild med den måde du laver læsning på. Billederne er helt tydelige i mig og jeg føler mig helt inde i oplevelsen. Jeg har læst det nogle gange nu og det arbejder stille og roligt ind i mig…der kommer hele tiden nye impulser og informationer med.

-R.R.

Læs her de 5 tips til at finde en vejleder som passer til lige præcis dig.

Kraftdyrstegning

Få guide til ego og intuition

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil du modtage 5 mails, hvori du lærer hvordan du nemmere kan skelne mellem hvad der er dit ego der taler i dig og hvad der er din intuition.

You have Successfully Subscribed!