VEJEN FRA MODSTAND TIL FLOW

Ret tidligt i mit liv, opdagede jeg, at der var noget, der ikke var i balance. Der var noget i mig, der ikke stemte og noget i verden omkring mig, som heller ikke gjorde det. Det jeg følte var en disharmoni. I det indre og i det ydre. At der var noget, der ikke var som det skulle være. Noget der skabte problemer og massevis af smerte.

Jeg var bevidst om, at jeg var den, der observerede smerten. Men hvis jeg var den, der observerede smerten, hvem var det så der skabte den? Det jeg opdagede, var at vi er en bevidsthed med et ego. At det er altid er egoet, der skaber problemer for os. At det kun er egoet, der skaber smerten. Mine oplevelser af at være i ren bevidsthed, i øjeblikke af ren væren, hvor egoet i korte sekunder var skubbet ud af billedet, gjorde at jeg meget tydeligt kunne mærke, når jeg så vendte tilbage til egoets smerte. For kontrasten mellem at være i bevidstheden, der observerer i ren kærlighed og til at være i egoets konstante pinsel var himmelråbende.

Anja Dalby

Der startede min søgen efter et liv uden ego. Et liv i ren væren. Et liv i bevidstheden, der observerer, om det så er egoet det observerer eller sig selv er lige meget. Så længe at identifikationen med egoet slap, så vidste jeg, at jeg ville slippe for rigtig meget smerte.

 

I min barndom var jeg så heldig at vokse op i et hus som både lå meget tæt på skoven, men også i et hus med ret meget smerte. Smerten tvang mig ud i naturen, hvor jeg følte mig hjemme og følte, at jeg blev forstået, holdt om og holdt af. Det var igennem naturen, at jeg lærte om bevidsthed, om Kraften. Den allestedsværende Kraft, der eksisterer overalt i naturen, og jeg mærkede, hvordan jeg selv var en del af det hele.

 

Mit sprog har altid været shamanistisk. Det er det verdensbillede, der har givet mest mening for mig og som mærkes ægte og i harmoni med den jeg er. Mange af mine lærere er kommet direkte fra en shamanistisk baggrund og mange andre er kommet fra metafysikken, og af den vej har jeg erfaret, at vi alle taler om det samme. Vi taler om kraft, energi, energitab, sjæl, ånd, ego. Vi taler om materien, om kærlighed, om hengivelse, om at give slip og overgive sig til det som er større her.

Min åndelige udvikling startede ved undfangelsen til dette liv, ligesom din også gjorde det. Mit store held, var at jeg blev født ind i omstændigheder, der gav mit ego mulighed for at skabe en masse smerte i mig. Den smerte har gjort, at jeg i dag er fri. Smerten var nemlig så ulidelig, at jeg var nødt til at reagere på den. I dag lærer jeg andre, hvordan de kan blive fri af egoets smerte. Det gør jeg  gennem læsningerne  og med No Ego Mentoring.

Jeg er clairvoyant.

Jeg er uddannet som clairvoyant, gennem en 2 1/2 årig læretid og jeg er meget dygtig til mit fag. Mit arbejde med energier, igennem shamanismen og clairvoyancen, hjælper mig i mit selvudviklingsarbejde.

Det går hånd i hånd med mit arbejde med egoet, for det er efter min egen erfaring ikke muligt kun at arbejde med det ene eller det andet. Det bliver for endimensionelt og der går vigtig lærdom tabt når vi ikke både arbejder energetisk, altså intuitivt, og med sindet.

Det er det jeg kan, jeg kan lære dig både at få en tæt kontakt med din intuition og lære dig at elske dig selv samtidig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål af den ene eller anden slags.

Jeg vil svare dig så hurtigt som muligt.

 

2 + 12 =